Najnovije

ZVAO JE BRKIĆA, NIJE GA USPIO DOBITI

Plenković: Očekujem da nadležna tijela istraže apsolutno sve u aferi 'fabriciranih sms-ova'

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u utorak je izjavio kako od nadležnih tijela očekuje da do kraja istraže "apsolutno sve" u najnovijoj aferi "fabriciranih sms poruka".
MOŽDA DEČKI TO NE SHVAĆAJU

FIFA žestoko kritizira: Ronaldo i Messi nepojavljivanjem na svečanostima ''diskreditiraju'' nogomet

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) kritizirala je Cristiana Ronalda i Lionela Messija da "diskreditiraju nogomet" tako što se ne pojavljuju na svečanostima dodjela nagrada.
I OVO JE OSIJEK

Najmanji problem odgodom postaje velik! - Građani upozoravaju na nedostatke

Kako odgađanje saniranja jedne rupe na cesti može dovesti do drugih problema i štete? Kakvi problemi mogu nastati čitavom susjedstvu zbog nebrige vlasnika za napuštenu nekretninu? Na oba pitanja saznali smo odgovore nakon što su nam građani javili kakve bitke vode.
NIJE SE ISPOŠTOVAO ZAKON O BRANITELJIMA

Poništen natječaj za izbor intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku!

Poništen je natječaj za izbor intendanta Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Odlučilo je tako jučer Kazališno vijeće, jer u natječaju nisu bili ispunjeni zakonski uvjeti, odnosno nije se ispoštovao Zakon o braniteljima.
POTVRDIO SANKCIJE NEPOSLUŠNIMA

Davor Bernardić izjavio: U SDP-u nema krize

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ustvrdio je u utorak kako u SDP-u nema krize već su posvećeni svom ključnom cilju - rastu plaća i mirovina u Hrvatskoj kako bi ljudi mogli sačuvati elementarno ljudsko dostojanstvo i kako ne bi iseljavali.
GODINAMA U POTRAZI ZA POSLOM

Nakon položene edukacije 14 njegovateljica za starije i nemoćne dobilo diplome

Sve je veća potreba za osobljem u njezi starijih i nemoćnih osoba. Njegovateljice su tražene i u Hrvatskoj i inozemstvu. U Osječko-baranjskoj županiji od danas je 14 novih njegovateljica za starije i nemoćne. Svoju su edukaciju uspješno položile u osječkom učilištu Poetica. Tim povodom uručene su im diplome.