Najnovije

KRŠENJE KLUPSKE DISCIPLINE

Petar Bočkaj udaljen iz momčadi!

Petar Bočkaj suspendiran je zbog kršenja klupske discipline NK Osijek i novčano kažnjen.
''TREBA TRAŽITI ODGOVORE, A NE IZGOVORE''

Nova knjiga Borislava Ristića obračun je s mačkama koje čerupaju hrvatskog vrapca

Zašto i dalje kupujemo mačke u vreći kada ti isti politički mačci već godinama čerupaju ovog našeg jadnog malog vrapca koji se zove Hrvatska? Pitanje je to na koje je odgovor nastojao ponuditi kolumnist Večernjeg lista Borislav Ristić u svojoj novoj knjizi pod nazivom "Ne kupuj mačka u vreći". Knjiga je imala i svoje svečano predstavljanje u Osijeku.
WTA MIAMI

Odličnim mečem Donna Vekić preko Vesnine do 3. kola

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u 3. kolo velikog WTA turnira u Miamiju, ona je u susretu 2. kola svladala Ruskinju Jelenu Vesninu sa 6-3, 6-7 (4), 6-1 nakon dva sata i 40 minuta igre.
NEMA RAZLOGA ZA TAKAV POTEZ

Plenković rekao da Hrvatska zasad ne razmatra povlačenje veleposlanika iz Rusije

Europska unija izrazila je solidarnost s Ujedinjenim Kraljevstvom i Hrvatska u ovom trenutku ne razmišlja o povlačenju svog veleposlanika iz Rusije, rekao je premijer Andrej Plenković u petak za televizijski dnevnik HRT-a komentirajući slučaj trovanja nervnim otrovom za što London optužuje Rusiju.
ANTIOVRŠNI PAKET

Vlada pripremila mjere za pomoć blokiranima, Aleksić u proceduru poslao zakonske izmjene

Dok Vlada priprema mjere za pomoć blokiranima, mini antiovršni paket zakonskih izmjena u proceduru šalje zastupnik SNAGA-e Goran Aleksić zajedno s Mostom i HSS-om.
PRIPADNIK ISLAMSKE DRŽAVE

Završila je talačka kriza u Francuskoj: policija ubila napadača

U talačkoj krizi na jugu Francuske ubijene su dvije osobe, a onda i napadač. Naoružani muškarac koji se izjasnio kao pripadnik Islamske države oteo je ljude u trgovini i satima ih držao kao taoce pri čemu je ubio dvoje ljudi.