Najnovije

ZA ZLATO PROTIV IZRAELA

Eurobasket U20: Hrvatska izborila finale

Mladi hrvatski košarkaši plasirali su se u finale Eurobasketa i danas će igrati protiv Izraela. Reprezentativci do 20 godina starosti svladali su u polufinalu domaćina Njemačku sa 69-61.
VREMENSKA PROGNOZA

Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali i nestabilno

Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ali i nestabilno. Povremeno kiša ili pljuskovi s grmljavinom, ponegdje moguće i izraženiji. Najviše suhog i sunčanog vremena bit će u Dalmaciji.
TJEDNI OSVRT

Svi trebamo učiti od nogometaša

Hrvatska nogometna reprezentacija sa srebrom zlatnog sjaja sa Svjetskog prvenstva u Rusiji donijela nam je i par dana sreće, ponosa i slave. Ponosni ćemo biti još dugo, ali na žalost uglavnom na naše nogometaše, a i slava je samo njihova, dok će naša kratko trajati.
I DALJE NA SAMOME DNU EUROPE

Jedino su Bugari siromašniji od Hrvata!

Hrvatski građani i dalje su na samome dnu Europe. Dosadašnje reforme nisu donijele značajno ekonomsko poboljšanje. Prema Eurostatovom istraživanju koje prati kupovnu moć stanovnika, u Europskoj uniji od nas imaju manje samo Bugari. Istraživanje pokazuje kako je problem u visokim cijenama i niskim primanjima što 30 posto Hrvata dovodi u rizik od siromaštva, a najugroženiji su stariji od 65 godina.
NAPUNITE BATERIJE

Godišnji odmor nužan za fizičko i psihičko zdravlje

Godišnji odmor potreban je svakoj zaposlenoj osobi. Odmak od posla i uobičajenih navika, promjena mjesta boravka i nove aktivnosti nužni su za fizičko i psihičko zdravlje. Time se revitalizira cijeli organizam i pune baterije za cijelu godinu.
KOD LUČKOG KOLONA 8KM

Počeo prvi udarni vikend turističke sezone

Počeo je jedan od udarnih vikenda turističke sezone, a s njim su stigle i velike gužve na prometnicama diljem zemlje. Iz HAK-a pozivaju na pojačan oprez u vožnji te apeliraju na građane da drže sigurnosni razmak između vozila. Velike kolone zabilježene su na naplatnim kućicama diljem zemlje. Irvin Filipović iz HAK-a.