Najnovije

ZAMIJENIO STJEPANA ČURAJA

Osječko-baranjski HNS odsad vodi Vinko Ručević

Vinko Ručević novi je predsjednik osječko-baranjske organizacije Hrvatske narodne stranke, liberalnih demokrata. 37-godišnji poljoprivredni tehničar javnosti je poznatiji kao vlasnik vinoteke i organizator osječkog WineOs festivala. Ručević je na toj funkciji zamijenio Stjepana Čuraja.
PROF. NEDELJKO BOSANAC

Ovako se dalje više ne može, nama je potrebna rekonstitucija hrvatskog društva i države

Aktualnu političku situaciju na svom je Facebooku komentirao prof. Nedeljko Bosanac.
16. KOLO 1. HNL

Dinamo učvrstio prvo mjesto s laganih 2-0 protiv "filijale"

U utakmici 16. kola Prve HNL Dinamo je kao domaćin slavio protiv Lokomotive s 2-0 (1-0) i povećao svoje vodstvo na ljestvici.
RAT NA POMOLU

Prijete li napetosti između Saudijske Arabije i Irana velikim sukobom?

Rat u Jemenu, blokada Katara i najnovije smjena libanonskog premijera samo su najvidljiviji primjeri sukoba dviju suprotstavljenih islamskih velesila Saudijske Arabije i Irana. Pokušali smo doznati što stoji iza sukoba i ima li bojazni od novog rata na bliskom istoku.
KANDIDAT ZA PREDSJEDNIKA HNS-A

Dario Šimić: Trebamo vratiti povjerenje u hrvatski nogomet

Dario Šimić, proslavljeni hrvatski nogometaš, potvrdio je u razgovoru za Media Servis da će objaviti kandidaturu za predsjednika hrvatskog nogometnog saveza.
DUG PREŠAO OSAM MILIJARDI KUNA

Saniranje zdravstvenog sustava - Hoće li cigarete i dopunsko poskupjeti?

Zdravstvo u Hrvatskoj u teškim je financijskim problemima. Nije to nikakva novost, no s obzirom da je dug sustava "prešišao" 8 milijardi kuna, te da su prihodi manji od potrošnje, svima je jasno da se nešto mora učiniti.