Najnovije

TESTIRANO 206 UZORAKA

U zadnja 24 sata 12 novopozitivnih na koronavirus u Osječko-baranjskoj županiji

Na području Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata testirano je ukupno 206 uzoraka od kojih je 12 bilo pozitivno na koronavirus. Četiri novozaražene osobe imaju boravište na području Općine Vuka, tri Grada Đakova, a po jedna na području Grada Osijeka te općina Čepin, Drenje, Strizivojna i Šodolovci.
NAPOKON PRED SVOJIM NAVIJAČIMA

NK Osijek protiv Gorice želi treću pobjedu u nizu u HNL-u

Nogometaši Osijeka u subotu će u Gradskom vrtu prvi put ove sezone igrati pred publikom. Osječani će u derbiju 6. kola ugostiti momčad Gorice i klub očekuje novu pobjedu uz podršku navijača kojih će sigurno unatoč ograničenju sutra biti u velikom broju.
NOVI SKOK

U Osječko-baranjskoj županiji 11 novopozitivnih na koronavirus

U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata obrađeno je ukupno 236 uzoraka od kojih su 11 bili pozitivni na koronavirus.
IZBORI SUTRA, PET JE KANDIDATA

Tko će preuzeti SDP nakon Davora Bernardića i potopa na parlamentarnim izborima?

Unutarstranački izbori u SDP-u održat će se sutra po načelu jedan član - jedan glas. Za novo čelno mjesto u stranci natječe se ukupno pet kandidata: Ranko Ostojić, Peđa Grbin, Željko Kolar i Mirela Ahmetović i Marino Percar. Preuzimanje stranke nakon potopa na parlamentarnim izborima - zajednički je cilj svih kandidata. No, u toj fotelji ima mjesta samo za jednu osobu.
DOBIO OTKAZ NA SAM ROĐENDAN, OBOLIO OD KORONE

Nikola Kajkić: ''nemam više volje i želje gledati svu jad i bijedu sustava i države koju su pretvorili u blato i smeće"

Nakon što je prije dvije godine suspendiran s mjesta MUP-ovog istražitelja za zločine na Ovčari zbog sumnje u povredu službene dužnosti, Nikola Kajkić na svom je Facebooku objavio kako mu je na sam rođendan MUP javno objavio presudu da mu daju otkaz! Osim toga, napisao je i kako je pozitivan na koronavirus.
ZDRAVKO MAMIĆ

''Želim se vratiti u Hrvatsku i pristupiti svim suđenjima protiv mene i to uz samo jedan uvjet, a to je da to ne bude na sudu u Osijeku''

Zdravko Mamić obratio se objavom na svom Facebooku u kojoj, među ostalim navodi kako se spreman vratiti u Hrvatsku i pristupiti svim suženjima protiv njega, pod uvjetom da to ne bude na sudu u Osijeku. "Čast i isprika svim poštenim i časnim pojedincima, oni znaju tko su i što su, ali među njima stoluju suci kakve svijet nije vidio i koji su gori od onih kojima sude", navodi Mamić dodavši kako će o tome drugi put i u drugim okolnostima. "Suci i sudstvo u Hrvatskoj zahtijevaju reformu imuniteta sudaca, procesa odabira i kvalitetniji nadzor!", zaključio je Mamić.