Najnovije

EUROPSKA LIGA

Nogometaši Rijeke remizirali sa Salzburgom

Nogometaši Rijeke odigrali su neodlučeno 1-1 (1-0) u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Salzburga u Austriji. Uzvrat je za sedam dana u Rijeci.
OSTANI TU

Novi most u bojama Osijeka zasvijetlio u spotu Libera!

Libero je, kako sami sebi vole tepati, mlad i zanimljiv tamburaško-zabavni band iz Osijeka. Nakon uspješnica "Bila je u tami sjaj" i dueta s popularnim Jolom u pjesmi "Cakum pakum", iz njihove "kuhinje" stiže nam još jedan video uradak. Radi se o spotu za pjesmu "Ostani tu".
NJIH ČAK 54

Razvod slama srca, a ponekad i violine

Razvodi ponekad mogu slomiti srce, no u slučaju jednoga japanskog para lomili su se vrijedni instrumenti, njih čak 54.
DUG 660, ŠIROK 29 METARA

Napreduje gradnja mosta Svilaj na granici s Bosnom i Hercegovinom

Gradilište mosta Svilaj na granici s Bosnom i Hercegovinom (BiH) u srijedu su obišli državni tajnik za infrastrukturu u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Tomislav Mihotić i direktor Hrvatskih autocesta (HAC) Josip Draženović i uvjerili se da radovi napreduju predviđenom dinamikom.
IGRAČI STIGLI U NIZOZEMSKU

Ponovno besplatne ulaznice za navijače NK Osijeka na europskom gostovanju

Sutra od 19 sati nogometaši Osijeka naći će se na travnjaku s najsnažnijim protivnikom u dosadašnjem dijelu sezone. Nizozemski PSV domaćin je u prvom ogledu 3. pretkola Europske lige, a protiv slavnog protivnika Osijeku će dobro doći pomoć s tribina. Kako bi omogućili najvjernijim navijačima pratiti voljeni klub u daleko od doma NK Osijek im je ponovno osigurao besplatne ulaznice.