Najnovije

ZA ''VRTIĆKIM'' IZBORIMA POVLAČE SE REPOVI

Novoizabrana predstavnica u Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Osijek nema podršku većine roditelja?!

Za predstavnika roditelja u Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Osijek na prošlotjednim izborima izabrana je Ana Hrstić, predstavnica roditelja podcentra Stribor. Brojni roditelji osječkih vrtićaraca negoduju.
PROJEKT VRIJEDAN 21.4 MILIJUNA KUNA

Poduzetnički inkubator u Antunovcu gradit će se bespovratnim sredstvima

Za 21,4 milijuna kuna vrijedan projekt izgradnje Poduzetničkog inkubatora i akceleratora u gospodarskoj zoni Antunovac potpisan je ugovor između Općine Antunovac i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Za projekt je iz fondova Europske unije osigurano 19,7 milijuna kuna bespovratnih sredstava, a jedan je od ukupno četiri takva inkubatora koji će se graditi u Osječko-baranjskoj županiji.
POPULARIZACIJA ZNANOSTI

Još stignete na sajam za učenike srednjih i osnovnih škola LABUS

Kako bi popularizarali znanost i znanstveno obrazovanje te ih približili široj populaciji Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku organizirao je LABUS sajam. Edukacijske radionice namijenjene osnovnoškolcima, srednjoškolcima, ali i najmlađima itekako doprinose razvijanju potrebnog interesa za znanost, tehnologiju, inženjerstvo i prirodoslovlje.
VREMENSKA PROGNOZA

Djelomice sunčano

Barem djelomice sunčano, u unutrašnjosti Hrvatske i na sjevernom Jadranu će uz više oblaka kasno poslijepodne i potkraj dana ponegdje biti malo kiše, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za subotu.
"HRVATSKA JE ISPRED SVEGA"

NK Osijek tužan i razočaran, ali razumije preseljenje utakmice Hrvatska - Finska

Hrvatski nogometaši predzadnju kvalifikacijsku utakmicu za SP protiv Finske igrat će u Rijeci, a ne u Osijeku kako je je bilo najavljeno. HNS je utakmicu premjestio zbog trenutno vrlo lošeg stanja travnjaka na stadionu Gradski vrt. NK Osijek poslao je priopćenje u kojem su iskazali razumijevanje za ovakvu odluku.
NAVIJAČKO DIVLJANJE U LIVERPOOLU

UEFA kaznila Hajduk s 40 tisuća eura!

UEFA je kaznila Hajduk s 40 tisuća eura za nerede na utakmici Europske lige s Evertonom u Liverpoolu.