Najnovije

MEĐU NJIMA I DJEČAKOVA MAJKA?

Tri osobe uhićene zbog sumnje da su povezane s nasilnom smrću trogodišnjeg dječaka

Zbog sumnje da su povezani sa nasilnom smrću trogodišnjeg djeteta u Puli, nakon kriminalističkog istraživanja uhićene su tri osobe, dvije žene i jedan muškarac, izvijestila je u srijedu navečer istarska policija.
IMENOVANJE NIJE PROŠLO BEZ KRITIKA

Predstavljena nova voditeljica kurikularne reforme

U Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta predstavljen je rad Posebnog stručnog povjerenstva, ali i nova voditeljica ekspertne radne skupine Jasminka Buljan Culej. Pozvala je na zajedničko nastavljanje reforme obrazovanja.
SINDIKAT ZNANOSTI

Barišić kroji zakon za sebe i prijatelje

Ministar Pavo Barišić kroji Zakon za sebe i tri čovjeka. To je najobičnija drskost, kazao je danas Vilim Ribić ispred Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, referirajući se na prijedlog izmjena Zakona o visokom obrazovanju, ali i aferi Plagijat.
OČEKUJU LI NAS I PARLAMENTARNI IZBORI?

Sve manje vremena za skupljanje većine u Saboru; što slijedi?

Dok se još zbrajaju rezultati lokalnih izbora, matematika čeka i premijera Andreja Plenkovića. Sve snage sada su uprte u što bolji rezultat 4. lipnja, ali istodobno mora skupljati većinu u Saboru. U tjednu nakon drugog kruga izbora glasovat će se o novim ministrima u Vladi. Dokazali smo da smo najstabilnija i najjača stranka, izjavio je sinoć predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković koji nakon rezultata lokalnih izbora ima lakšu poziciju ma kakav scenarij slijedio.
ZADAVLJEN I BAČEN U MORE?

Istarska policija istražuje četiri osobe zbog nasilne smrti trogodišnjeg dječaka

Istarska policije istražuju četiri osobe, dvije žene i dva muškarca, zbog nasilne smrti trogodišnjeg dječaka u Puli koji je u srijedu ujutro oko devet sati pronađen mrtav u plićaku u moru, kilometar od lučice Mandrača, potvrdila je istarska policija dodajući da još nitko od tih osoba nije uhićen.
ODRŽAN SASTANAK

Neće biti obustave isporuke roba Konzumu

Održan je sastanak izvanrednog povjerenika za Agrokor Ante Ramljaka i predstavnika Agrokorovih dobavljača koji su ranije ovog tjedna zaprijetili obustavom roba ne ispune li se njihovi zahtjevi. Za sada blokade neće biti. I banke su spremne produljiti rok koji se tiče regresnih mjenica, doznaje se nakon sastanka održanog u Zagrebu.