Najnovije

VREMENSKA PROGNOZA

Pretežno oblačno uz malo snijega

Promjenljivo, u unutrašnjosti Hrvatske i pretežno oblačno, malo snijega past će u istočnim i gorskim predjelima uglavnom u prvom dijelu dana, a u Dalmaciji povremeno kiša ili pljuskovi, osobito na južnom dijelu, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za nedjelju.
MINISTAR KUJUNDŽIĆ O VALU GRIPE

Ne treba panično jurišati prema bolnicama u pune čekaonice

Sezona gripe je na vrhuncu. Od gripe je ove godine umrlo devet osoba, ali to još nisu službene brojke. Zbog značajnog povećanja broja bolesnika s teškom gripom i upalom pluća, u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu sazvana je konferencija za medije.
TREBA SPAVATI OKO 8 SATI DNEVNO

Premalo sna povećava rizik od srčanih bolesti

Ljudi koji noću spavaju manje od šest sati imaju veće izglede razviti kardiovaskularne bolesti u odnosu na one koji spavaju sedam do osam sati, pokazuje španjolsko istraživanje.
HRVATSKA - BRAZIL 18H

Kauboji kreću u borbu za polufinale na SP-u

Hrvatska rukometna reprezentacija u 18 sati kreće u drugi dio natjecanja na Svjetskom prvenstvu. U njemačkom Kölnu snage će odmjeriti protiv Brazila.
KOMENTAR TJEDNA ANTONIJE TOMASOVIĆ

Naizgled anemičan premijer ipak pokazao srčanost!

Proteklog tjedna konačno su nakon mjesec dana zastupnici počeli s radom. Očekivano ne svi pa je sabornica uobičajeno bila poluprazna, jer u Lijepoj našoj za 3 – 4 tisuće kuna svakoga jutra morate se pojaviti na radnom mjestu, ali ako zarađujete blizu 20 tisuća kao saborski zastupnici onda na posao niste obavezni doći.
OŠTRE KRITIKE

Đapić: Most nije vjerodostojan, potrebno pregrupiranje desne suverenističke politike

Predsjednik stranke Desno Ante Đapić izjavio je u subotu u Splitu da je potrebno pregrupiranje desne suverenističke politike u Hrvatskoj radi postizanja zajedništva, a oštro je kritizirao politiku Mosta nezavisnih lista, ocjenivši da je nevjerodostojna i da izaziva nerede u Hrvatskom saboru.