Najnovije

SKANDALOZNO

Pročitajte kako je Branimir Glavaš otkrio prešućenu aferu: ''Ovo je potvrda simbioze Vrhovnog suda i Državnog odvjetništva''

Predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa nedavno je predsjednicima svih županijskih i općinskih sudova te Visokih prekršajnih sudova uputio neobičan dopis u kojem ih obavještava da se pripreme na to da će tužitelji suce uskoro prijavljivati za nerad.
TESTIRANO 520 UZORAKA

Na koronavirus novopozitivne 223 osobe, preminulo šest oboljelih

U zadnja 24 sata u laboratorijima za mikrobiologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 520 uzoraka od kojih je 223 bilo pozitivno.
TESTIRANA 653 UZORKA

Na koronavirus pozitivno još 298 osoba, a preminulo osam

U laboratorijima za mikrobiologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 653 uzorka od kojih je 298 bilo pozitivno.
STRUČNJACI SE PRIBOJAVAJU

Zbog korona-krize mladi će početi ''pucati po šavovima''

Vijesti o koronavirusu i broju umrlih svakodnevno su na televiziji, radiju, portalima. Nastava je malo u školi, malo online. Zatvoreni su kafići i disko klubovi, a zabranjene su i organizirane sportske aktivnosti. Sve to itekako utječe i na djecu i mlade, a stručnjaci se pribojavaju kako će tek početi „pucati po šavovima“.
OSIJEK PROSLAVIO DAN GRADA

Želje Osječana – bolji standard, završetak korone i NK Osijek s naslovom prvaka

Dan je grada Osijeka. Slavi se u znak sjećanja na 2. prosinca 1786. godine kada su tri dijela grada – Tvrđa, Gornji i Donji grad – postali jedna cjelina. Ove godine izostalo je uobičajeno službeno obilježavanje Dana grada. Nije čak održana ni svečana sjednica Gradskoga vijeća, a javna priznanja zaslužnim pojedincima dodjeljena su gotovo u tajnosti, bez prisustva medija, premda je samo nekoliko dana ranije održana redovita sjednica Gradskoga vijeća i najavljena nova već za ponedjeljak.
OPET VELIKE BROJKE

U Osječko-baranjskoj županiji 290 novopozitivnih na koronavirus

U laboratorijima za mikrobiologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 606 uzoraka od kojih je 290 bilo pozitivno.