Najnovije

KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

47 novih slučajeva koronavirusa, ukupno 1126

U Hrvatskoj je zabilježeno 47 novih slučajeva zaraze koronavirusom, ukupno ih je 1126, a noćas su u Osijeku umrle četiri osobe pa je broj umrlih porastao na 12, izvijestio je u subotu Nacionalni stožer civilne zaštite.
SITUACIJA JE KRAJNJE OZBILJNA

U Osijeku od koronavirusa umrle četiri osobe, zaraženo još osam osoba

U Osijeku su od koronavirusa umrle četiri osobe iz Osječko-baranjske županije, a sve su bile stariji kronični bolesnici, izvijestio je u subotu županijski Stožer Civilne zaštite i ponovno upozorio građane i sve u borbi protiv epidemije, da shvate ozbiljnost situacije.
MOŽE SE I DRUKČIJE

Ovaj kineski susjed je pobjedio Covid-19 bez blokade ekonomije

Kao što austrijska ekonomska škola pokazuje u teoriji proračuna socijalizma, nijedno centralno tijelo za planiranje nije sposobno organizirati društvo na temelju mandata prisile.
PANDEMIJA KORONAVIRUSA

FIFA otkazala sve reprezentativne utakmice zakazane za lipanj

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) je zbog pandemije koronavirusa odlučila otkazati sve reprezentativne utakmice koje su bile zakazane za lipanj.
VREMENSKA PROGNOZA

U većini krajeva sunčano

U većini krajeva prevladavat će sunčano, povremeno umjerene naoblake bit će na jugu Dalmacije, a poslijepodne ponegdje u unutrašnjosti, uglavnom u središnjoj Hrvatskoj, prognoza je Državnog hidrimeteorološkog zavoda (DHMZ) za subotu.
VRLO TEŠKA SITUACIJA

U pandemiji ima ključnu ulogu, ali novinarstvo je dvostruko pogođeno korona-krizom

I dok se Europljani trenutno možda osjećaju preplavljeni vijestima, novinarstvo je samo po sebi dvostruko pogođeno otkako je izbila zaraza koronavirusom.