Najnovije

POBJEDA PO GUSTOJ MAGLI

Bijelo-plavi razbili Slaven Belupo!

U maglovitom susretu Osijek je s visokih 3:0 slavio protiv Slaven Belupa, a još im je dva pogotka poništio VAR.
TESTIRANO 288 UZORAKA

U Osječko-baranjskoj županiji pozitivno 15 od 288 obrađenih uzoraka

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 288 uzoraka od kojih je 15 bilo pozitivno na koronavirus.
LIJEVOM NAŠOM

Oni stvarno misle da smo mi Hrvati potpune budale i beskičmenjaci!?

Korona, potres, ZDS, Vrhovni sud, nogometni suci, govor mržnje, frka s cijepivom... Izgleda da je fakat Capak sjedio na praznoj kutiji. Nikad nije dosadno u Lijepoj našoj. U modi je prijavljivanje silovanja iz "mlađeg kamenog doba". Naivni bi pomislili da su 6. lička i medijska falanga napokon posvetili pažnju masovnim četničkim silovanjima za vrijeme Domovinskog rata.
SKROMAN I SAMOZATAJAN

Čačić, Bandić i Glavaš poslali brzojave sućuti obitelji Tuđman

Kako javlja HINA, u povodu smrti HDZ-ova saborskog zastupnika Miroslava Tuđmana, brzojave sućuti obitelji Tuđman uputili su u ponedjeljak predsjednik Reformista Radimir Čačić, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te HDSSB-ov Branimir Glavaš.
IN MEMORIAM

Preminuo Miroslav Tuđman, istaknuti političar i znanstvenik, sin prvog hrvatskog predsjednika

Miroslav Tuđman, HDZ-ov saborski zastupnik i sin Franje Tuđmana, prvog predsjednika neovisne Hrvatske, sinoć je, u 75. godini života, preminuo u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti.
ZORAN VUKMAN

Nepravda je u ovoj zemlji sistemska, ona dolazi iz samih korumpiranih institucija i zato je sve više ljudi koji pucaju po šavovima

"Koliko će biti još očajnika, bankrotiranih ubojica i samoubojica tek nakon korona mjera u državi u kojoj korumpirana "elita" u nekom ćumezu, klubu, broji milijune na brojaču novca, a tipa na čelu državne tvrtke koji je milijune u gotovini prenosio i krio u torbama i gepeku puštaju na slobodu, dok srednjeg poduzetnika zbog "siće" duga u stečaju uništavaju i pljačkaju, sve po PS, po zakonu!?", napisao je među ostalim novinar, pisac i publicist Zoran Vukman na svom Facebooku.