Najnovije

SVAKOG DANA RASTE...

Na izgradnji stadiona na Pampasu radi se od jutra do mraka. Radove obišao suvlasnik Meštrović u pratnji predstavnika izvođača radova i arhitekta

Na gradilištu Pampas i nadalje se odvijaju stalni radovi na izgradnji novog stadiona NK Osijek. U proteklom ljetnom razdoblju završeni su svi predgotovljeni montažni elementi, takozvani „dvostruki L“ na tribinama Sjever, Istok i Jug. Također, na istim je dijelovima stadiona izgrađena i Sky promenada. Ništa manje važno za istaknuti je činjenica da su završeni grubi armirano-betonski i zidarski radovi na posebnoj energetskoj zgradi u kojoj će biti spremnici za navodnjavanje svih terena, kao i sva plinska i strojarska postrojenja za funkcioniranje budućeg stadionskog zdanja i kampa Škole nogometa NK Osijek. Radove su obišli suvlasnik stadiona i kampa Pampas Ivan Meštrović, Zvonimir Novak, predstavnik izvođača radova i arhitekt Tvrtko Salitrežić.
NAJVIŠE IZ OSIJEKA I ĐAKOVA

Novopozitivno 38 osoba iz 16 naselja, preminule tri osobe

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata testirano je ukupno 298 uzoraka od kojih je 38 bilo pozitivno na koronavirus. Po boravištu novopozitivne osobe su iz 16 naselja Osječko-baranjske županije. Najviše novopozitivnih je s područja gradova Osijek (14) i Đakovo (9). Po dvije novopozitivne osobe su s područja gradova Našice i Belišće te općina Marijanci, Semeljci i Satnica Đakovačka, dok je po jedna zaražena osoba s područja grada Donjeg Miholjca te općina Bilje, Čepin, Čeminac i Strizivojna.
''ISPUNITE OBEĆANJE O BESPLATNIM VRTIĆIMA''

HDSSB: Dogradonačelnice, dignite ruku kao što ste digli srednji prst!

Na davno, godinama staro obećanje vladajućih u Osijeku o besplatnim vrtićima podsjetili su danas iz HDSSB-a. Pozvali su osječku dogradonačelnicu da za besplatne vrtiće u Osijeku digne ruku kao što je onomad pokazala srednji prst.
OMILJENO KUPALIŠTE U PROBLEMU

Nezadovoljni odgovorom Grada, mještani Juga II donijeli peticiju za spas bajera

Zbog opadanja razine vode u bajeru na osječkom Jugu II tamošnjem biljnom i životinjskom svijetu prijeti nestanak, kazali su predstavnici osječke gradske četvrti koji su jutros predali u gradsku upravu 3010 potpisa za rješavanje problema njihovog omiljenog kupališta.
ŠEST OSOBA NA RESPIRATORU

Danas 14 novopozitivnih u Osječko-baranjskoj županiji

U Kliničkom bolničkom centru Osijek hospitalizirano je 35 pacijenata oboljelih od COVID-19, od kojih su šest na respiratoru.
TESTIRANO 385 UZORAKA

Trideset i tri novopozitivne osobe na području Osječko-baranjske županije

Tijekom posljednja 24 sata Klinički bolnički centar Osijek i Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirali su ukupno 385 pristiglih uzoraka od kojih su 33 bila pozitivna na koronavirus.