Najnovije

POZITIVNO OZRAČJE U MOMČADI

NK Osijek protiv Lokomotive očekuje i petu uzastopnu pobjedu

Nakon dvotjedne stanke utakmicama 8.kola nastavlja se prvenstvo prve hrvatske nogometne lige. Nogometaši Osijeka odigrat će posljednji susret toga kola u nedjelju u Gradskom vrtu kada će dočekati sastav Lokomotive.
NAJGORI DAN OD POČETKA PANDEMIJE

U Osječko-baranjskoj županiji 123 novopozitivnih osoba, u samoizolaciji 316 novih kontakata

Na području Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata utvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus za čak 123 osobe, što je daleko najveći broj pozitivnih u jednom danu od početka epidemije.
NAJGORI DAN DO SADA

U Osječko-baranjskoj županiji čak 82 osobe novopozitivne na koronavirus!

U zadnja 24 sata na području Osječko-baranjske županije za čak 82 osobe utvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus.
NIKOLA KAJKIĆ

''Nastup Milorada Pupovca djeluje kao pritisak na rad policije i DORH-a''

U Temama dana ugostili smo Nikolu Kajkića, predsjednika Nacionalnog sindikata policije i bivšeg MUP-ovog istražitelja za zločine na Ovčari. Razgovarali smo o uhićenjima u Negoslavcima, procesuiranju zločina, reakciji Vlade i MUP-a na događaje na Markovom trgu, stanju u Vukovaru i drugim temama.
NAJVIŠE IZ OSIJEKA

Novopozitivno 40 osoba iz 19 naselja Osječko-baranjske županije

U zadnja 24 sata u laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ testirano je ukupno 346 uzoraka od kojih je 40 bilo pozitivno na koronavirus. Najviše (18) novopozitivnih osoba je iz Osijeka, slijede Đakovo sa četiri i Bilje s dvije osobe, a po jedna novopozitivna osoba dolazi iz čak 16 naselja (Belišće, Donji Miholjac, Brođanci, Čepin, Črnkovci, Donja Motičina, Dopsin, Gat, Lapovci, Podravska Moslavina, Semeljci, Silaš, Sveti Đurađ, Trnava, Viškovci i Vladislavci).
GLAVAŠEVA OBRANA U OFENZIVI

Još dva medicinska vještaka tvrde: ''trovanje sumpornom kiselinom nije uzrok Vučkovićeve smrti''

Obrana Branimira Glavaša pribavila je dva nova medicinska vještačenja uzroka smrti Čedomira Vučkovića, jednog od civila srpske nacionalnosti koji su tijekom 1991. i 1992. godine ubijeni u Osijeku, a za što DORH odgovornim smatra Glavaša i ostale optuženike u ponovljenom postupku za ratne zločine nad srpskim civilima u Osijeku.