Najnovije

BEZ PROBLEMA

Bijelo-plavi torpedirali Crikvenicu za plasman u osminu finala Kupa Hrvatske

Nikakvih problema Osijek nije imao na gostovanju kod Crikvenice. Već u prvoj polovici prvog poluvremena Osječani su domaćinu dali do znanja da će brzo riješiti prolazak u osminu finala Kupa Hrvatske.
BOŽE VUKUŠIĆ

''Sukobi na divljoj ljevici - Titov gardist protiv YU-mudroslova''

Posljednjih nas dana zabavljaju verbalni obračuni Zorana Milanovića s raznim pripadnicima, moglo bi se reći - divlje ljevice u Hrvatskoj. Najintrigantniji je njegov sukob s višedesetljetnim trovačom jugonostalgičarskim idejama hrvatske javne scene Žarkom Puhovskim", kaže među ostalim Bože Vukušić u svojoj objavi na Facebooku.
OBRAĐENO 289 UZORAKA

12 novozaraženih koronavirusom iz 10 različitih mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata obrađeno je 289 uzoraka od kojih su 12 bili pozitivni na koronavirus.
OSEBUJNA ČESTITKA JOSIPU ŠKORIĆU

''Ono što je bio Dražen Petrović za hrvatsku košarku, ti si za Hrvatske ceste i svoje sinove''

Predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić (HDZ), prije nekoliko je dana proslavio svoj rođendan. Uz čestitke koje je tim povodom primio, jedna se posebno ističe, i to ona njegovih sinova.
PROF. NEDELJKO BOSANAC

Jesmo li zagazili u ''živo blato'' patokracije?

Jesmo li zagazili u "živo blato' patokracije? Patokracija dolazi od grčkog pathos što znači “osjećati, patiti” i kratos što znači “vladati”. Op.cit.: "Patokracija je totalitarni oblik vladavine u kojoj se zlorabi apsolutna politička vladavina koju vodi psihopatska elita".
SJEDNICA SAVJETA U NAŠICAMA

U Projektu Slavonija, Baranja i Srijem do sada ugovoreno 16,5 milijardi kuna, a isplaćeno 6,6

Gotovo 11 milijardi kuna vrijednost je projekata koji su uvršteni u u Razvojni sporazum na današnjoj sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, a koja je održana u Našicama. Predsjednik Vlade Andrej Plenković istaknuo je kako je u Projektu Slavonija, Baranja i Srijem do sada ugovoreno 16 i pol milijardi kuna, a isplaćeno je 6,6 milijardi.