Najnovije

MNOGIMA DOM NIJE SIGURNO MJESTO

U vrijeme pandemije raste obiteljsko nasilje

Dok su obitelji diljem Europe zatvorene u svojim domovima kako bi se suzbilo širenje koronavirusa, strahuje se od porasta obiteljskog nasilja.
SAT ZA PLANET ZEMLJU

Na sat vremena ugašena svjetla za Zemlju i klimu

Gradovi diljem svijeta u subotu su na sat vremena utonuli u mrak poštujući inicijativu Sat za planet Zemlju uvedenu radi jačanja svijesti na klimatske promjene koje će nadživjeti sadašnju pandemiju koronavirusa.
#ostanidoma

22 nova slučaja zaraze koronavirusom, preminula peta žrtva

U Hrvatskoj su u subotu poslijepodne potvrđena 22 nova slučaja zaraze koronavirusom, ukupno 657, a preminula je i peta žrtva, izvijestio je Nacionalni stožer civilne zaštite.
OSTANITE DOMA!

Četvero novooboljelih na području Osječko-baranjske županije, mobilni tim za testiranje počeo s radom!

Tijekom posljednja 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je 4 novooboljelih, pa danas ukupan broj osoba oboljelih od koronavirusa iznosi 41.
ODSLUŽIO 13 I POL GODINA ZATVORA

Kapetan Dragan pušten iz zatvora i protjeran iz Hrvatske

Iz lepoglavskog zatvora u subotu rano ujutro pušten je osuđenik za ratni zločin Dragan Vasiljković, poznat i kao kapetan Dragan koji je potom i protjeran iz Hrvatske.
VREMENSKA PROGNOZA

Danas pretežno sunčano

- U većini krajeva bit će pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom, osobito poslijepodne, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (HDMZ) za subotu.