Najnovije

DRAMA U ZAGREBU

Na Markovu trgu pred zgradom Vlade iz kalašnjikova upucan policajac, napadač se ubio. Na Facebooku ostavio poruku!

Na Markovu trgu pred zgradom Vlade upucan je policajac kojemu je pružena liječnička pomoć. Upucan je nešto iza 8 sati.
SVAKOG DANA RASTE...

Na izgradnji stadiona na Pampasu radi se od jutra do mraka. Radove obišao suvlasnik Meštrović u pratnji predstavnika izvođača radova i arhitekta

Na gradilištu Pampas i nadalje se odvijaju stalni radovi na izgradnji novog stadiona NK Osijek. U proteklom ljetnom razdoblju završeni su svi predgotovljeni montažni elementi, takozvani „dvostruki L“ na tribinama Sjever, Istok i Jug. Također, na istim je dijelovima stadiona izgrađena i Sky promenada. Ništa manje važno za istaknuti je činjenica da su završeni grubi armirano-betonski i zidarski radovi na posebnoj energetskoj zgradi u kojoj će biti spremnici za navodnjavanje svih terena, kao i sva plinska i strojarska postrojenja za funkcioniranje budućeg stadionskog zdanja i kampa Škole nogometa NK Osijek. Radove su obišli suvlasnik stadiona i kampa Pampas Ivan Meštrović, Zvonimir Novak, predstavnik izvođača radova i arhitekt Tvrtko Salitrežić.
NAJVIŠE IZ OSIJEKA I ĐAKOVA

Novopozitivno 38 osoba iz 16 naselja, preminule tri osobe

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata testirano je ukupno 298 uzoraka od kojih je 38 bilo pozitivno na koronavirus. Po boravištu novopozitivne osobe su iz 16 naselja Osječko-baranjske županije. Najviše novopozitivnih je s područja gradova Osijek (14) i Đakovo (9). Po dvije novopozitivne osobe su s područja gradova Našice i Belišće te općina Marijanci, Semeljci i Satnica Đakovačka, dok je po jedna zaražena osoba s područja grada Donjeg Miholjca te općina Bilje, Čepin, Čeminac i Strizivojna.
''ISPUNITE OBEĆANJE O BESPLATNIM VRTIĆIMA''

HDSSB: Dogradonačelnice, dignite ruku kao što ste digli srednji prst!

Na davno, godinama staro obećanje vladajućih u Osijeku o besplatnim vrtićima podsjetili su danas iz HDSSB-a. Pozvali su osječku dogradonačelnicu da za besplatne vrtiće u Osijeku digne ruku kao što je onomad pokazala srednji prst.
OMILJENO KUPALIŠTE U PROBLEMU

Nezadovoljni odgovorom Grada, mještani Juga II donijeli peticiju za spas bajera

Zbog opadanja razine vode u bajeru na osječkom Jugu II tamošnjem biljnom i životinjskom svijetu prijeti nestanak, kazali su predstavnici osječke gradske četvrti koji su jutros predali u gradsku upravu 3010 potpisa za rješavanje problema njihovog omiljenog kupališta.
ŠEST OSOBA NA RESPIRATORU

Danas 14 novopozitivnih u Osječko-baranjskoj županiji

U Kliničkom bolničkom centru Osijek hospitalizirano je 35 pacijenata oboljelih od COVID-19, od kojih su šest na respiratoru.