Najnovije

OTKLONJENI NESPORAZUMI

Virovitičko-podravska županija Osječko-baranjskoj: Ne radi se o blokadi

Za tvrdnje načelnika osječko-baranjskoga Županijskog stožera da je Virovitičko-podravska županija „nekim mjerama zatvorila granice" prema njihovoj županiji iz Virovitice su u četvrtak rekli kako nije riječ o blokadi, nego o provođenju odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta.
NEMA OPUŠTANJA!

14 novih zaraza u Hrvastkoj, Broj novozaraženih je već četiri dana u blagom padu

U Hrvatskoj je 14 novih slučaja zaraze koronavirusom te je potvrđen drugi slučaj smrti, radi se o starijem bolesniku u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", izvijestio je u četvrtak Nacionalni stožer civilne zaštite.
NADAMO SE KAKO NEĆE TREBATI

Osječke dvorane spremne za prihvat lakše oboljelih

Ukoliko i kada kapaciteti osječkog KBC-a budu popunjeni, lakši bolesnici smjestit će se u osječke sportske dvorane. U Gradskom vrtu postavljeno je dvjesto kreveta, a ukoliko bude potrebno spremne su i dvorane Zrinjevac i Jug II.
DRUGA ŽRTVA U HRVATSKOJ

U Klinici za infektivne bolesti ''Dr. Fran Mihaljević'' preminuo 74-godišnji muškarac

U Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u četvrtak je preminula druga žrtva koronavirusa u Hrvatskoj, potvrdio je Hini ministar zdravstva Vili Beroš.
UKUPNO 32 ZARAŽENA

U KBC Osijek 6 novih slučajeva koronavirusa, isto toliko kršenja mjera izolacije

Tijekom protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji potvrđeno je šest novoboljelih od koronavirusa, a ukupno su od te bolesti oboljele 32 osobe, izvijestio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite koji drži da se radi o očekivanom povećanju.
UKUPNO 481 OBOLJELI

U Hrvatskoj od jučer 39 novozaražena koronavirusom, 14 je na respiratoru

U Hrvatskoj je potvrđeno 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom, pa ih je trenutno ukupno 481, izvijestio je u četvrtak Nacionalni stožer civilne zaštite.