Najnovije

TESTIRANO 207 UZORAKA

U Osječko-baranjskoj županiji 56 novopozitivnih, preminule tri osobe

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 207 uzoraka od kojih je 56 bilo pozitivno.
1657 PROVJERENIH OSOBA, SVE IMALE PROPUSNICU

U zadnja 24 sata u KBC Osijek i OŽB Našice preminulo devet COVID pozitivnih osoba

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 128 uzoraka od kojih je 29 bilo pozitivno.
OGRANIČEN BROJ VJERNIKA

U osječkoj konkatedrali polnoćka služena u 20 sati, uz obavezne maske

Umjesto u ponoć, misa polnoćka u Osijeku u 20 sati, kako bi prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite završila do 22 sata, uz obvezne maske na licima svih prisutnih.
TESTIRANA 293 UZORKA

109 novopozitivnih osoba s područja Osječko-baranjske županije

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus su testirana ukupno 293 uzoraka od kojih je 109 bilo pozitivno.
KORONAVIRUS U OBŽ

Manje hospitaliziranih, ali 155 novopozitivnih i sedam preminulih

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 479 uzoraka od kojih je 155 bilo pozitivno.
409 TESTIRANIH, 152 POZITIVNIH

Blago smanjenje broja pozitivnih i oboljelih u Osječko-baranjskoj županiji

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano ukupno 409 uzoraka od kojih je 152 bilo pozitivno.