Najnovije

PRESS ISPRED ZATVORENIH VRATA

Đanić: Ima li ovakav HNS budućnost?

HNS vode osobe koje su se izgubile i koje potapaju stranku, poručio je Goran Đanić ponovno ispred zaključanih stranačkih prostorija u Osijeku. Podsjetio je kako su od pet saborskih zastupnika spali na jednog. Đanić smatra kako se izbjegava odgovornost u njegovoj stranci te se pita imali li ovakav HNS budućnost?
NOVO POJAČANJE U GRADSKOM VRTU

Josip Vuković potpisao za NK Osijek: ''Došao sam pomoći Osijeku u borbi za sam vrh HNL-a!''

Nogometni klub Osijek i trener i menadžer Nenad Bjelica od svog dolaska predstavili su i četvrto pojačanje, a ukupno šesto ovoga ljeta. Za klub je dvogodišnji ugovor potpisao dosadašnji igrač portugalskog Maritima, inače bivši igrač Splita, Istre i Hajduka Josip Vuković.
RIJEČ STRUKE

Hoće li Osijek zauvijek ostati grad na jednoj obali Drave?

Na nedavnoj sjednici osječkog Gradskog vijeća na dnevnom redu našle su se tri točke  vezane uz izmjene Generalnog urbanističkog plana. Izmjene su sve češće - prije svega zbog izgradnje nove zgrade KBC-a Osijek u Gackoj ulici, zatim nove zgrade Zavoda za hitnu medicinu i IT centra,  potom Gospodarskog centra uz S cestu te još jednog objekta trgovačkog centra koji se najavljuje. Sve ove investicije na južnim su rubovima grada i očit je smjer u kojem se Osijek širi. No i unutar njega jako je puno posla kako bi se revitalizirala bivša industrijska zdanja. Dajemo riječ struci.
IVICA ZAVRŠKI U TEMAMA DANA

U Osijeku kao da postoje dvije stvarnosti, ona građanska i ona vlasti

U Temama dana razgovarali smo s Ivicom Završkim, HDSSB-ovim povjerenikom za Osijek. Razgovarali smo o lošem izgledu središta grada, napuštenim lokalima, odlasku stanovništva i drugim problemima u gradu. Poslijednjih je sedam godina grad vođen u krivom smjeru, smatra Završki. Kao i inače, i vas smo, poštovani gledatelji pozvali na telefonsko uključivanje u emisiju kako biste nam ukazali na vaše probleme.
ANALIZIRANO 276 UZORAKA

Šest novozaraženih, uklupno 68 aktivno oboljelih na području županije

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ i tijekom nedjelje je intenzivno vršena obrada uzoraka pristiglih u laboratorij, a pod sumnjom zaraze koronavirusom. U zadnja 24 sata analizirano je ukupno 276 uzoraka, od kojih je šest bilo pozitivno. Tri novopozitivne osobe su iz Đakova te po jedna iz Valpova, Strizivojne i Čepina.
TESTIRANO 215 UZORAKA

Sedam novopozitivnih na koronavirus u Osječko-baranjskoj županiji

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata analizirano je ukupno 215 uzoraka, a od toga je sedam bilo pozitivno na koronavirus. Tri novopozitivne osobe žive na području Općine Čepin, dvije Grada Đakova, a po jedna na području Grada Osijeka i Općine Trnava.