Najnovije

PRVI OVOSEZONSKI PORAZ

Splićanke uzvratile ŽNK Osijek za poraz na Mačkamami

Nogometašice Osijeka doživjele su prvi poraz u prvenstvu Prve lige ove sezone i to protiv konkurenta Splita u gostima. U posljednjem kolu osnovnog dijela prvenstva Osječanke su poražene u Zmijavcima od Splita s 2-1, koji im je tako uzvratio za poraz u prvom dijelu prvenstva na Mačkamami.
BITNO JE DOĆI RANIJE NA STADION

Za utakmicu protiv Istre otvara se i tribina Zapad gore

U gradu na Dravi osjeća se povratak onog pravog nogometnog ozračja, što je i logično jer se Bijelo-plavi bore za drugo mjestu u HNL-u koje donosi kvalifikacije Lige prvaka.
VAPILO ZA OBNOVOM

Osječko Krapinsko naselje dobiva novu infrastrukturu i zelenilo

Krapinsko naselje u Osijeku dobiva novu infrastrukturu vrijednu više od milijun i 700 tisuća kuna. Grade se nogostupi, nova parkirališna mjesta, uređuje kolnik, a radi se i na ozelenjavanju ovog dijela grada.
SJEDNICA OSJEČKOG GRADSKOG VIJEĆA

Burna rasprava o poslovanju tvrtki u vlasništvu i suvlasništvu Grada Osijeka

Kako posluju tvrtke u vlasništvu i suvlasništvu Grada Osijeka? Gradska oporba tvrdi – katastrofalno, vladajući se hvale sa dobiti i konsolidacijom. Nakon uvodnog izvješća upravo o tome, gradski vijećnici burno su raspravljali o izvješćima, visinama subvencija poduzećima, ali i naknada članovima Nadzornih odbora. Osječki sajam i UNIKOM najviše su se spominjali.
UTAKMICA NAKON DUGE STANKE

Vatreni u listopadu igraju prijateljski susret sa Švicarskom

Hrvatski nogometni savez postigao je dogovor o odigravanju prijateljske utakmice između Vatrenih i reprezentacije Švicarske u listopadu ove godine.
JEDNA OSOBA PREMINULA

U Hrvatskoj 53 novozaraženih koronavirusom

U protekla 24 sata zabilježena su 53 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj danas ukupno 934, jedna osoba je preminula.