Najnovije

ŽUPANIJSKI STOŽER IZVIJESTIO

U Osječko-baranjskoj županiji deset novooboljelih osoba, najviše iz Osijeka

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirano je 211 uzoraka.
NAKON PET DANA PREGOVORA

Postignut dogovor o sedmogodišnjem proračunu i planu za oporavak EU

Čelnici zemalja članica Europske unije postigli su u utorak ujutro, nakon pet dana maratonskih pregovora, dogovor o planu oporavka EU nakon pandemije koronavirusa teškom 750 milijardi eura i sedmogodišnjem proračunu od 1074 milijarde eura.
PROF. NEDELJKO BOSANAC

Bez radništva i seljaštva Osijek je izgubljen grad

"'Ajd' sad da vidim savjetnike gradonačelnika koji se u Osijek vraćaju da bi mu se posvetili? Mila mati! Tri desetljeća pišem i govorim da se Osijek kao metropola istočne Hrvatske zbog političke bulumente kontinuirano urbano, gospodarski i demografski urušava i nitko ništa? Osijek "razvijajući se zaostaje i urušava!". Bez radništva i seljaštva Osijek je izgubljen grad. Grad u kome inteligencija šuti?!", kaže među ostalim prof. Bosanac u svojoj kolumni.
KOŠTAT ĆE VIŠE OD 3 MILIJUNA KUNA

Prva faza radova na sanaciji Pješačkog mosta u Osijeku još ovaj mjesec

Počinje sanacija Pješačkog mosta u Osijeku. Još ovoga mjeseca počet će pripremni radovi, najavljuju u gradskoj upravi, a uslijedit će radovi na armiranobetonskoj konstrukciji, čeličnoj konstrukciji, na upornjacima, kao i oni ostali.
IZMJENE PROPOZICIJA ZBOG COVID-19

Vijest koja će rastužiti mnoge: Bijelo-plavi u najvažnijoj utakmici sezone bez podrške gledatelja na tribinama!

Nažalost, u odlučujućoj utakmici u borbi za kvalifikacije Lige prvaka Osijek neće moći računati na podršku svojih vjernih navijača!
TESTIRANO REKORDNIH 283 UZORAKA U JEDNOM DANU

Dvije novooboljele osobe od koronavirusa u Osječko-baranjskoj županiji

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek testirana su ukupno 283 uzoraka, što je najviše do sada testiranih uzoraka u jednom danu u KBC-u. Dva su od njih bila pozitivna i oba se odnose na osobe s područja Ispostave ZZJZ Osijek. Ni danas nema novooboljelih među liječnicima i pacijentima KBC-a. Spriječen je daljnji proboj virusa, što pokazuje kako nošenje zaštitne opreme pruža visok stupanj zaštite bolničkog osoblja, ali i pacijenata s kojima dolaze u kontakt.