Najnovije

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE

U otkup vraćeno 42% mlijeka

Ministarstvo poljoprivrede je izvijestilo da je u otkup vraćeno 42% od ukupne količine mlijeka obuhvaćene Akcijskim planom na dnevnoj razini, što čini 43.000 litara zdravstveno ispravnog mlijeka dnevno
SINDIKAT SELJAKA

Isplatite poticaje do 13.ožujka ili idemo u masovne prosvjede

"Isplatite nam cjelokupne poticaje do 13. ovog mjeseca ili krećemo u masovne prosvjede", najavio je sindikat hrvatskih seljaka. Predsjednik sindikata Tomislav Pokrovac kaže da Vlada hrvatsko selo vodi u propast.
MARAS

40 tvrtki na 1000 stanovnika do 2020.

Povećati konkurentnost i produktivnost malog gospodarstva, poboljšati poduzetničke vještine i financijske okvire ekonomske uspješnosti te u konačnici godišnje otvoriti više firmi nego im staviti ključ u bravu - odrednice su sedmogodišnje strategije razvoja poduzetništva od 2013. do 2020. godine, ključne u oporavku hrvatskog gospodarstva.
HSP

«Svaki tjedan mail jedan, a može i telefonski poziv»

Osječki HSP započinje s političkom akcijom «Svaki tjedan mail jedan, a može i telefonski poziv».
LIGA PRVAKA

Celtic i Valencija u potrazi za čudom!

Nakon što su jučerašnjim pobjedama Real Madrid i Borussia Dortmund osigurali svoj prolaz u četvrtfinale Lige prvaka, danas su na rasporedu nova dva zanimljiva ogleda. Večeras će snage odmjeriti francuski PSG koji na svom „Parku prinčeva“ dočekuje Valenciju, dok će u Torinu Juventus ugostiti aktualnog prvaka Škotske Celtic.
ISKRENI KERUM OBILJEŽIO OTVORENJE GASTA

Hrvatska vlast, i lijeva i desna, prodaje muda pod bubrege

Predsjednik Ivo Josipović iz prvog je reda slušao kako splitski gradonačelnik kao najveće štetočine proziva banke i poreznu poručujući da će nam biti još gore