Najnovije

MINISTAR KRŠIO ZAKON

Jakovina mora platiti 10 000 kuna

"Iako još nisam dobio Odluku Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa, javljen nam je tekst sadržaja i moram reći da prihvaćam odluku", rekao je ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina. Konzekvence ću uredno ispuniti i neću se žaliti, poručio je..
VISOKA PREDSTAVNICA

Catherine Ashton danas i sutra u Hrvatskoj

Posjet visoke predstavnice Komisije za vanjska pitanja i sigurnosnu politiku, Catherine Ashton, zakazan je krajem tjedna kada dolazi u Hrvatsku i BiH.
"OOH LA LA"

Britney Spears snimila pjesmu za filmski hit "Štrumpfovi 2"

Zvijezda pop glazbe Britney Spears, ovoga će ljeta objaviti novu pjesmu i to za nastavak mega-uspješnog filma „Štrumpfovi“! Pjesma će se zvati „Ooh La La“, a svirat će tijekom odjavne špice filma.
JOSIPOVIĆ

Nisam pogriješio s datumom izbora za EU parlament

U ekskluzivnom intervjuu za Media servis predsjednik Ivo Josipović osvrnuo se na izbore za Europski parlament i gospodarsku situaciju.
VRKIĆEVI ZAMJENICI

Denis Ambruš i Vladimir Ham kandidati za zamjenike gradonačelnika

Mr.sc. Denis Ambruš, diplomirani inženjer arhitekture i Vladimir Ham, diplomirani ekonomist, kandidati su za zamjenike gradonačelnika Osijeka i budući prvi suradnici gradonačelničkog kandidata Ivice Vrkića.
POSLOVNA ZONA NEMETIN

Najjeftinija i najperspektivnija zona u Hrvatskoj

Radovi na gradnji infrastrukture i prometnica u Industrijskoj zoni Nemetin teku predviđenom brzinom. Dobro napreduje i gradnja tvornice Kandita, kao i budućega bioplinskog postrojenja. Do sada, stiglo je 15-ak pisama namjere mogućih ulagača za kupnju zemljišta u toj zoni.