Najnovije

ZDRAVKO VUKIĆ

Hrvatski branitelji ponovno dostojanstveni u obrani Vukovara i Hrvatske

Svima je jasno da se ne radi o prosvjedu protiv ćirilice kao pisma, nego je ovdje riječ o ponovnoj zaštiti istine o Domovinskom ratu i Vukovara kao simbola stradanja u Domovinskom ratu. Stradanja hrvatskog naroda i svih onih građana Vukovara koji su stali uz institucije tada mlade hrvatske države.
VELIKA BRITANIJA

Facebook počeo naplaćivati slanje poruka

Facebook je britanskim korisnicima počeo naplaćivati slanje poruka slavnim osobama koje se ne nalaze u njihovom krugu prijatelja.
KAZNILI SAMI SEBE

Saborski odbor prihvatio prijedlog Državne revizije za kažnjavanje SDP-a

Saborski odbor za Ustav, poslovnik i politički sustav većinom glasova je prihvatio prijedlog Državne revizije da se SDP-u te zastupnicima Vladimiru Bileku i Furio Radinu na 3 mjeseca uskrate sredstva iz državnog proračuna jer nisu na vrijeme objavili financijsko izvješće.
BORISLAV RISTIĆ

Odlazak "Čelične Lady"

U osamdesetsedmoj godini umrla je barunica Margaret Thatcher (1925. - 2013.), prva žena premijerka u britanskoj povijesti, koja je bila na čelu Konzervativne partije u trima izbornim pobjedama i vladala Britanijom jedanaest godina, od 1979. do 1990., što je najdulje stolovanje u kontinuitetu u Downing Streetu br. 10 u posljednjih sto pedeset godina.
POŽEGA

Župan primio nadarenog učenika

Požeško - slavonski župan Marijan Aladrović primio je jučer u svom uredu izvrsnog učenika 3. razreda Tehničke škole Petra Antolovića, njegovu mentoricu profesoricu matematike Mariju Bošnjak i ravnatelja Vedrana Neferovića.
NOVI FILM TOMA CRUISEA

Zaborav - pogledajte kadrove s fascinantnih lokacija Islanda

Dijelovi filma snimani su na fascinantnim lokacijama Islanda—provjerite kako je proteklo snimanje u periodu kad na Islandu dan nema svoj kraj i sunce ne zalazi.