Najnovije

24.04.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje

Dolaskom lijepog vremena krenuli brojni građevinski radovi u Osijeku. Osijek sve zanimljivija turistička destinacija za mlade, zbog čega kreće izgradnja hostela u Tvrđi. U Belišću nastavljen slavonski dio turneje Sportskih igara mladih.
POLITIČKI REJTING ZA TRAVANJ

SDP je sa 23% pao na najlošiji rejting od proljeća 2007, a HDZ na niskih 19,6 %

Za Zorana Milanovića još je važniji, odnosno ozbiljniji pokazatelj da je u godinu dana na vlasti izgubio trećinu potpore SDP-a
NJEMAČKO FINALE NA VIDIKU

Četiri komada Roberta Lewandowskog Realu za velikih 4:1!

Odigrana je i druga polufinalna utakmica ovogodišnje Lige prvaka. Borussia Dortmund slavila je protiv Real Madrida sa visokih 4:1. Junak večeri bio je Robert Lewandowski koji je sa četiri pogotka praktički svojoj momčadi osigurao finale! Strijelac za goste bio je Cristiano Ronaldo.
LJETO SE BLIŽI

Žene najviše pati područje oko trbuha

Koliko god jedva čekali ljepše i toplije vrijeme da se malo ugrijemo na suncu, ipak brojnim ženama ono je već počelo stvarati probleme. Naime, dolazi vrijeme ljetnih mjeseci i skidanja u kupaće kostime, a zima je „ostavila svoje tragove“.
PISMO DIREKTORU HRT-a

Daniel Srb - HRT-u je važnije što se događa u Bostonu, nego u Vukovaru! Čija je to televizija?

U Hrvatskoj stranci prava, često naglašavaju da su nezadovoljni uređivačkom politikom na HRT-u. Predsjednik HSP-a Daniel Srb glasni je kritičar "katedrale duha" na Prisavlju. HSP oslobođen dugogodišnjeg tereta zvanog Ante Đapić, koristeći priliku da izbore svoje mjesto u političkom životu Hrvatske u ovo predizborno vrijeme, u kritikama HRT-a, otišao je i korak dalje. Poslao je pismo glavnom ravnatelju HRT-a Goranu Radmanu, a koje prenosimo u cijelosti.
AGRONET

60 tisuća poljoprivrednika podnijelo zahtjev za izravna plaćanja

Više od 60 tisuća poljoprivrednika već je popunilo zahtjev za izravna plaćanja koji je potreban da bi ostvarili izravna plaćanja u poljoprivredi za 2013. godinu.