Najnovije

SENZACIJA NA YOUTUBEU

Najseksi spot ikada !?

Robin Thicke i Pharrell napravili su pjesmu "Blured lines". Ova dva R&B izvođača podignuli su nevjerovatnu prašinu, a za sve je kriv spot u kojem su okupili manekenke koje se šetaju kroz studio u gaćicama, a jedine osobe obučene u spotu su njih dvojica.
HIT NA YOUTUBEU

Je li ovo najnespretniji pljačkaš ikada?

Ovaj je "pokušaj pljačke" postao hit na internetu. Policija u gradu Reddingu objavila je ovaj video u nadi da će građani pomoći identificirati ovog, slobodno možemo reći smiješnog pljačkaša. Ne bi trebalo biti teško...
SPOT S ANTONIJOM MIŠUROM

Pametan potez mladog pjevača

Pjevač u usponu Branimir Bubica napravio je najbolji mogući potez pozvavši prelijepu Antoniju Mišuru da sudjeluje u njegovom spotu.
TESTIRAN GALAXY S4

Baterija traje i do 63 sata!

Samsung je sa modelom Galaxy S4 dobio brojne pohvale na račun hardvera i softvera, ali kako će se korištenje svih tih mogućnosti odraziti na bateriju u stvarnom svijetu?
GPP I UNIKOM

Uskrsni tramvaj u Osijeku

Tramvaj ukrašen pravom travom, zečevima i jajima, uz prigodan program i darove, i ovoga će Uskrsa voziti najmlađe Osječane, ali i turiste koji dođu u naš grad.
BRODOSPLIT

Dogovor sindikata i novog vlasnika

Potpisan je Socijalni sporazum između tri sindikata u Brodosplitu i novog vlasnika Tomislava Debeljaka. Svi radnici će prema njemu dobiti otpremnine od 4.000 kuna po godini staža, a za vrijeme otkaznog roka 2.000 od 3.300 radnika zaposlit će se odmah u tvrtkama kćerima Brodosplita.