Najnovije

VELIKA BRITANIJA

Facebook počeo naplaćivati slanje poruka

Facebook je britanskim korisnicima počeo naplaćivati slanje poruka slavnim osobama koje se ne nalaze u njihovom krugu prijatelja.
KAZNILI SAMI SEBE

Saborski odbor prihvatio prijedlog Državne revizije za kažnjavanje SDP-a

Saborski odbor za Ustav, poslovnik i politički sustav većinom glasova je prihvatio prijedlog Državne revizije da se SDP-u te zastupnicima Vladimiru Bileku i Furio Radinu na 3 mjeseca uskrate sredstva iz državnog proračuna jer nisu na vrijeme objavili financijsko izvješće.
BORISLAV RISTIĆ

Odlazak "Čelične Lady"

U osamdesetsedmoj godini umrla je barunica Margaret Thatcher (1925. - 2013.), prva žena premijerka u britanskoj povijesti, koja je bila na čelu Konzervativne partije u trima izbornim pobjedama i vladala Britanijom jedanaest godina, od 1979. do 1990., što je najdulje stolovanje u kontinuitetu u Downing Streetu br. 10 u posljednjih sto pedeset godina.
POŽEGA

Župan primio nadarenog učenika

Požeško - slavonski župan Marijan Aladrović primio je jučer u svom uredu izvrsnog učenika 3. razreda Tehničke škole Petra Antolovića, njegovu mentoricu profesoricu matematike Mariju Bošnjak i ravnatelja Vedrana Neferovića.
NOVI FILM TOMA CRUISEA

Zaborav - pogledajte kadrove s fascinantnih lokacija Islanda

Dijelovi filma snimani su na fascinantnim lokacijama Islanda—provjerite kako je proteklo snimanje u periodu kad na Islandu dan nema svoj kraj i sunce ne zalazi.
SLAVONSKI BROD

Vladin povjerenik odbio smanjiti komunalni doprinos

Vladin povjerenik Mario Vučinić odbio je prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o komunalnom doprinosu. Naime, gradonačelnika Slavonskog Broda Mirko Duspara prošlog je tjedna iznio prijedlog smanjenja komunalnog doprinosa.