Najnovije

VREMENSKA PROGNOZA

Djelomice sunčano uz umjerenu naoblaku

DANAS: Djelomice sunčano uz umjereno naoblaku. Uz prolazno više oblaka moguća je kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak s grmljavinom, i to uglavnom poslijepodne i navečer. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka između 13 i 18°C, a najviša dnevna između 23 i 27°C.
ULASKOM U EU

Značajno se smanjuje cijena roaminga

Ulaskom Hrvatske u EU, Hrvatska mora prilagoditi svoje tržište odlukama na razini Unije među kojima je i smanjenje cijene roaminga u zemljama članicama.
4.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje

Tko je iskopirao čiji predizborni program? Kako je bilo na Danima vina i turizma u osječkoj Tvrđi? Zašto su ministricu kulture u Osijeku dočekali prosvjednici?
ZBUNJUJUĆE

Stepenice koje uvijek vode na isto mjesto

Filipinac Rafael Nelson Aboganda dizajnirao je neobične stepenice koje, bez obzira penjali se ili spuštali, uvijek vode na isto mjesto. Stepenice se nalaze u jednoj od zgrada Tehnološkog instituta u Rochesteru, a iako će mnogi pomisliti da je riječ o montaži, reakcije ljudi u videu uvjerit će vas da takve stepenice uistinu postoje.
[VIDEO] LOKALNI IZBORI

Laburisti iskopirali program HSP-a?

Jesu li Hrvatski laburisti u Osijeku iskopirali predizborni program Hrvatske Stranke Prava i predstavili ga kao vlastiti? Ako se pita HSP, odgovor je potvrdan.
EKSKLUZIVNO ZA STV

Intervju Branimira Glavaša

Pogledajte ekskluzivni intervju Branimira Glavaša za Slavonsku televiziju.