Najnovije

VUKOVARSKI HDSSB ODGOVORIO

Osuđujemo manipulacije stožerom za obranu Vukovara

Ponosni smo na rad i angažman našeg člana D. Madune u radu Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, te podržavamo njegovo istupanje iz Stožera nakon što je Stožer s kursa apolitičnosti, uplovio u vode politike, navodi se u priopćenju HDSSB-a
PROJEKT "ZDRAVA ŽUPANIJA"

Mogu li učenici izdržati deset dana bez ekrana?

Osječka liga za borbu protiv ovisnosti, u suradnji s udrugom CINAZ iz Zadra i Županijskim savjetom mladih Osječko-baranjske županije, počela je provedbu projekta “Zdrava Županija”.
PHOTOS OF YOU

"Tagiranje" od sada i na Instagramu

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža za razmjenu i postavljanje fotografija, Instagram, od sada vam nudi i već svima poznato tagiranje osoba i ostalih stvari na fotografiji.
LOKALNI IZBORI

Što čeka gradonačelnike nakon lokalnih izbora?

Četiri najveća Hrvatska grada: Zagreb, Split, Rijeka i Osijek bit će u fokusu i ovih lokalnih izbora. Postati ili ostati gradonačelnikom jednog od ovih gradova pitanje je moći, velikog utjecaja i prestiža.
10.5.2013.

Vijesti Televizije Slavonije i Baranje u 16 sati

U Osijeku je otvoren sajam SOMIDOM EXPO koji obuhvaća 14. Obrtnički sajam, 17. Motomobil sajam, 21. Sajam Dom, 6. Sajam obrazovanja, 2. Sajam Moje zdravlje. Osječki park Zrinjevac danas je osvanuo u novom ruhu.
SINDIKAT O OTKAZIMA

Zar stjuardesa ne smije biti bolesna?

"Što to znači, da stjuardesa danas ne smije biti bolesna?", tako je najave otkaza zbog masovnih bolovanja u Croatia Airlinesu komentirala Ivana Lojo iz Sindikata kabinskog osoblja. Upozorava na velike moguće troškove kompanije.