Najnovije

BRODOLOM DRŽAVNIH FINANCIJA

Deficit proračuna dosegao 8,4 milijarde kuna

Ministar financija Slavko Linić odbacio je nagađanja o lošem punjenju proračuna, a i otkrio da je prema izračunu Eurostata prošla Vlada, umjesto 14 milijardi, ostavila više od 20 milijardi kuna deficita.
JEDNOGLASNI OKO ZDRAVKA

HNS neće kazniti Mamića zbog vrijeđanja Željka Jovanovića

Izvršni odbor HNS-a na jučerašnjoj je 22. sjednici jednoglasno odlučio da se obustavlja disciplinski postupak protiv člana Izvršnog odbora Zdravka Mamića zbog neprimjerenih izjava o ministru Željku Jovanoviću.
SINDIKATI PRIJETE VLADI

Blokirat ćemo sve do ispunjenja zahtjeva!

Sindikati zaposlenih u javnoj i državnoj upravi za 1. svibnja najavljuju veliki prosvjed, protiv kako kažu, bahate i licemjerne vlasti i općeg stanja u zemlji.
POLICIJA NA BICIKLIMA

Slavonski Brod dobio policijsku biciklističku ophodnju

Slavonski Brod se pridružio popisu gradova koji imaju policijsku biciklističku ophodnju. Novi bicikli policijskim službenicima će poslužiti za bržu i jednostavniju mobilnost te ophodnju po gradu. Istovremeno, biciklistička ophodnja dokazano približava građane policiji i diže razinu sigurnosti u gradovima.
NOVA DIREKTIVA

Nova pravila za hipotekarne kredite

Europski parlament i zemlje članice EU-a postigli su dogovor o novoj direktivi o hipotekarnim kreditima.
DZS

Blagi pad stope nezaposlenosti

Stopa registrirane nezaposlenosti za ožujak 2013. iznosi 21,6%. U ožujku je bilo evidentirano 368 558 nezaposlenih osoba, a stopa registrirane nezaposlenosti je bila 21,9%.