Najnovije

KOMENTAR BORISLAVA RISTIĆA

Milanovićev porezni fašizam

Bivši američki predsjednik Ronald Reagan je jednom prilikom dao sjajan opis besmislenosti socijalističkih politika. Socijalisti, kaže Reagan, rezoniraju na sljedeći način: „Kada vidite da nešto mrda – oporezuj; ako nastavi da mrda – reguliraj; kad prestane da mrda – daj subvenciju.“
ČEDO PRODANOVIĆ

Čačić sutra neće doći na Vrhovni sud

Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović nije želio previše komentarati svjedočenje pjevača Mate Miše Kovača. Rekao je tek da je u odnosu na njihovu obranu rekao ono bitno. Osvrnuo sena sutrašnju sjednicu Vrhovnog suda u slučaju Radimira Čačića, a na kojoj će se odlučiti o kazni zbog nesreće u Mađarskoj.
IZVJEŠĆE CEC-a

Rok trajanja proizvoda namjerno je kraći

Izvješće Europskog potrošačkog centra tvrdi kako se proizvodi namjerno loše izrađuju kako bi ih potrošači češće kupovali, piše francuski Le Monde.
POTPISAN KOALICIJSKI SPORAZUM

SDP-HNS-HSPD zajedno na izbore u virovitičkoj županiji

Jučer je u prostoru Županijske organizacije SDP-a potpisan koalicijski sporazum o zajedničkom nastupu Socijaldemokratske partije, Hrvatske narodne stranke te Hrvatske stranke pravne države na svibanjskim izborima za župana i Županijsku skupštinu županije Virovitičko-podravske.
NJEMAČKI MEDIJI

Hrvatska bi mogla biti novo problematično dijete EU-a

Uoči ulaska Hrvatske u Europsku uniju, njemački mediji češće objavljuju napise o tomu je li Hrvatska doista za to spremna. Prenosimo dio teksta najjače njemačke novinske agencije DPA.
SABOR

Klubovi podržali izmjene Zakona o šumskom reprodukcijskom materijalu

Svi saborski klubovi podržali su izmjene Zakona o šumskom reprodukcijskom materijalu. Riječ je o još jednom od zakona kojim se usklađujemo s pravnom stečevinom Europske unije.