Najnovije

PODUZETNIČKA KLIMA U KINI

Predavanje kineskog veleposlanika u Osijeku

Ekonomski fakultet u Osijek, Poslijediplomski studij ''Poduzetništvo'' u okviru serije Executive predavanja u suradnji s Redakcijom magazina Poduzetnik poziva na predavanje i razgovor s kineskim veleposlanikom u Hrvatskoj NJ. E.G. Shen Zhifei, na temu ''Poduzetnička klima u Kini''.
KUĆNI BUDŽET

Kako uštedjeti novac u kupovini?

Svaki odlazak u kupovinu znači ponekad i trošenja na namirnice i proizvode koji nam nisu prije potrebni. Često kupujemo stvari koje su na akciji samo zato što su na akciji.
UOČI LOKALNIH IZBORA

Oporba optimistična, vladajući - moramo raditi više

U Hrvatskoj se i danas 'vuku repovi' izbora za Europski parlament. Tko je kriv, tko nije, tko je pobjednik, a tko gubitnik - na ta su pitanja danas odgovarali saborski zastupnici.
OPĆINA ANTUNOVAC

Još 350 hektara minski sumnjivog područja

Minski sumnjivo područje općine Antunovac kod Osijeka trebalo bi uskoro biti očišćeno. U tome će svakako pomoći donacija Privredne banke Zagreb u iznosu od milijun kuna koja je uručena danas. Načelnik Antunovca Ivan Anušić kaže da je ostalo za razminirati 350 hektara što je višestruki problem i sigurnosni i gospodarski.
KOMENTAR BORISLAVA RISTIĆA

Bauk fašizma u Hrvatskoj

Kao što je bilo i za očekivati, nakon izborne pobjede desnice, čija je nova vedeta postala pravašica Ruža Tomašić, Hrvatskom su se prolomila dramatična i zabrinuta upozorenja na rast desnog populizma, odnosno, kako to ljevičari više vole reći – «fašizma». Hrvatskom, dakle, kruži bauk – bauk fašizma.
ŽESTOKA REAKCIJA

HSP-AS zahvaljuje biračima i uzvraća uvredama Milanoviću

Nakon što je u sinoćnjem Dnevniku Nove TV Zoran Milanović za Ružu Tomašić rekao da je društveno zlo i nepogoda, danas su priopćenjem reagirali iz HSP-a dr. Ante Starčević.