Najnovije

PREDIZBORNI PROGRAM

HSP Osijek, predstavio projekt "GRAD OSIJEK"

U prostorijama stranke u Osijeku s početkom u 12.00 sati kandidati za gradonačelnika i zamjenike gradonačelnika predstavili su program HSP-a za grad Osijek. Program je nazvan "GRAD OSIJEK" i simbolizira sve ono što je potrebno napraviti u gradu Osijeku u idućem četverogodišnjem mandatu a izvedeno je iz prvih početnih slova samog projekta:
RADOVAN FUCHS

Za plaće u obrazovanju nedostaje milijarda kuna

Odbor za obrazovanje i znanost Hrvatske demokratske zajednice utvrdio je da neće biti dovoljno novca za prosvjetne radnike. "Nisu predviđene plaće za svih 12 mjeseci niti jednog djelatnika u sustavu osnovnog, srednjeg, visokog obrazovanja i znanosti", iznio je predsjednik Odbora i bivši ministar znanosti, Radovan Fuchs.
SUOČITE SE SA ISTINOM

Ne živite u zabludi o svojoj težini

Činjenica da je većina ljudi barem jednom u životu namjerno rekla krivi broj kilograma nije neobična, ali mnoge osobe uopće i nisu svjesne svoje težine.
POČASNI GRAĐANIN

Je li Davor Šuker opravdao ukazanu čast?

Prisjetimo se kronologije "slučaja Šuker" od same dodjele priznanja počasnog građanina, pa sve do njegovog odnosa prema svom gradu i klubu unazad par godina.
KOSOVO

Pogledajte masovnu tučnjavu na utakmici Hysi - Prishtina

Utakmicu izmešu Hysia i Prishtine obilježila je masovna tučnjava kakve se ne bi posramili niti u Engleskoj. Spomenimo kako je na kraju rezutat bio 0:1 za goste.
IGOR DRAGOVAN

Ksenofobične izjave nisu europska Hrvatska

Svaki izbori su određeni pokazatelji, a kad je o SDP-u riječ, vrlo jasno čitamo određenu poruku: kako o izlaznosti tako i o rezultatu koji smo ostvarili, rekao je glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan. 'Naša odgovornost je nakon godinu i tri mjeseca mandata da još odgovornije prionemo poslu i u skladu s očekivanjima hrvatskih građana'.