Najnovije

CHARLIE CHAPLIN

Sretan rođendan Charlie!

Na današnji dan rođen je Charlie Chaplin jedan od najpoznatijih komičara koji je svojim nevjerojatnim nastupima uspijevao nasmijavati ljude različitih generacija diljem svijeta. Bio je poznat kao najveća zvijezda nijemog filma, redatelj, scenarist te glazbenik.
TRESLO SE TLO

Snažan potres pogodio granicu Irana i Pakistana

Snažan potres pogodio je područje jugoistočnog Irana kod granice s Pakistanom. Kako je objavila Američka seizmološka služba, magnituda potresa bila je 7,8 stupnjeva po Richteru, epicentar je bio 86 kilometara od Khasha.
RADOVI NA LIJEVOJ OBALI

Izgradnja skate parka i obnova trim staze

Radove na izgradnji novoga Skate parka u sklopu kompleksa Copacabane i na sanaciji šume uz trim stazu obišli su danas izvođači radova, čelnici Grada Osijeka i članovi udruge Pannonian.
DRŽAVNI ZAVOD ZA STATISTIKU

Inflacija u ožujku 3,7%

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, cijene dobara i usluga za osobnu potrošnju, mjerene indeksom potrošačkih cijena na temelju čega se računa stopa inflacije, u ožujku su više za 0,3%, a u odnosu na isti mjesec prošle godine više su za 3,7%. U godišnjem prosjeku potrošačke cijene su više za 4,2%.
RUŽA TOMAŠIĆ

Neću tužiti Milanovića

Neću tužiti premijera zbog njegovih izjava, poručila je novoizabrana europarlamentarka i saborska zastupnica Ruža Tomašić.
POŽEGA

Do izlaza kod Nove Kapele za dvadesetak minuta

Riječ je o jednoj od najkraćih poveznica Požege s autocestom. To je otprilike 21-22 kilometara ili toliko minuta vožnje, kaže gradonačelnik Ronko