Najnovije

ISTRAŽIVANJE

Marušiću prednost ispred Grubišića u drugom krugu izbora za župana Brodsko-posavskog

Nastavljamo sa serijom istraživanja javnog mijenja uoči lokalnih izbora koji se održavaju u svibnju. Donosimo vam istraživanje za Brodsko-posavsku županiju.
DRAGUTIN LESAR

Tvrdnje da je minimalac previsok su udar na socijalnu pravednost

Predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar komentirao je danas u Varaždinu stav HUP-a da novi iznos minimalne plaće, koji je sa 2.814 kuna bruto povećan za 170 kuna, predstavlja opasnost gubitka radnih mjesta jer poslodavci to neće moći podmirivati.
TRŽIŠTE

Mjesečni rast trgovine na malo, no godišnji pad

Desezonirani promet od trgovine na malo što su ga ostvarili svi poslovni subjekti koji se bave tom djelatnošću bez obzira na svoju pretežnu djelatnost u veljači 2013. u odnosu na siječanj 2013. bilježi realni porast od 0,4%.
KLAPA S MORA

Pogledajte službeni spot za pjesmu Mižerja

Pogledajte službeni videospot za pjesmu Mižerja Klape s mora, ovogodišnjih hrvatskih predstavnika na Eurosongu.
NIJE SVE TAKO CRNO

Rast industrijske proizvodnje u eurozoni

Industrijska je proizvodnja u 17-članoj eurozoni porasla 0,4 posto u veljači u odnosu na siječanj, kada je pala 0,6 posto.
PUSIĆ POZIVA

'Izađite na izbore za Europski parlament'

"Izađite na izbore za Europski parlament. To je prva šansa koju imamo da pošaljemo svoje izabrane predstavnike. Oni tamo neće predstavljati ni Vladu ni Hrvatski sabor, predstavljat će hrvatske građanke i građane", poručila je prva potpredsjednica Vlade, ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić i predsjednica HNS-a uoči nedjeljnih izbora.