Najnovije

MARKAČ

Ako bih bio kandidat, sigurno bih dobio daleko više od 20 posto

General Mladen Markač danas je osobno zahvalio što ga je Koprivničko-križevačka županija proglasila počasnim građaninom, a tom je prilikom komentirao planove o bavljenju politikom i moguću predsjedničku kandidaturu...
NEMA ULAGANJA

Hrvatsku jedino investicije mogu vratiti na putanju rasta

Najjači ministarski sastav kad je o gospodarstvu riječ, Branko Grčić, Slavko Linić, Siniša Hajdaš Dončić, Darko Lorencin i Gordan Maras, okupio se danas na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci na četvrtom Proinvestu, na predstavljanju ključnih mjera za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva.
STATISTIKA IZBORA

Picula jači od Borzan u Osijeku. Ribiću najviše glasova u županiji

Po prvi put glasači u Hrvatskoj mogli su koristiti tzv. preferencijalno pravo glasa. Donosimo nekoliko zanimljivosti ovakve vrste glasanja na području Osijeka i Osječko-baranjske županije.
NEUSPJEŠAN ATENTAT

Atentatoru zakazao pištolj pa pobjegao

Na Youtubeu se pojavila snimka neuspješnog atentata na ruskog poduzetnika Leonida Kolesnikova. Atentator ga je prvim hicem pogodio u ruku. Kada je htio opaliti drugi hitac - zakazao mu je pištolj.
EU IZBORI

DIP objavio konačne rezultate

Predsjednik Državnog izbornog povjerenstva Branko Hrvatin objavio je i konačne rezultate glasovanja za Europski parlament. Na izbore je izašlo 20, 84% građana, a za Europski parlament izabrali su 6 kandidata s liste HDZ-ove koalicije, 5 s SDP-ove i jednog Laburista.
KOMENTAR JOVANA DRAGIŠIĆA

HDZ kao stranka desnice? Mora da se šalite!

Reklamne kampanje hrvatskih stranaka u pravilu nisu jako dobre. HDZ je pak sa svojom zadnjom kampanjom iz jednostavno lošega prešao u područje farse.