Najnovije

TESTIRANO 187 UZORAKA

U nedjelju 49 novopozitivnih u Osječko-baranjskoj županiji, preminulo pet osoba

U laboratoriju za mikrobiologiju Kliničkog bolničkog centra Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije testirano je 187 uzoraka od kojih je 49 bilo pozitivno na koronavirus.
MODERNO DIZAJNIRANI PROJEKT

Na proljeće izgradnja novog sportskog parka u Belom Manastiru

Osim Osijeka i Beli Manastir dobiva novi stadion. Nakon dovršetka gradskih bazena, težište se prebacuje na izgradnju gradskog sportskog parka. Sportaši, ali i ostali građani čekaju ga dugi niz godina.
MANJE LJUDI NEGO INAČE

Svi sveti uz maske na licima i držanje razmaka na grobljima

Groblja, kao posljednja počivališta naših najmilijih, poput svih ovih dana uoči današnjeg blagdana, bila su mjesta molitve, sjećanja, nade, vjere... Poslužilo je i lijepo vrijeme.
RAK RANA NOVOUREĐENOG TRGA

Ruglo odlazi u povijest: napokon prodan atraktivni prostor na osječkom Vijencu Ivana Meštrovića

Atraktivan poslovni prostor na osječkom Vijencu Ivana Meštrovića, a nasred prije godinu dana otvorenog Ivaninog trga, godinama je prazan i zapušten. Po najnovijim informacijama, udahnut će mu se novi život.
PREMINULE DVIJE OSOBE

Na koronavirus u Osječko-baranjskoj županiji 171 novopozitivna osoba, testirano 444 uzorka

U zadnja 24 sata pozitivan nalaz na koronavirus utvrđen je za 171 osobu s područja Osječko-baranjske županije, a testirano je ukupno 444 uzoraka, i to 342 u Kliničkom bolničkom centru Osijek i 102 u Zavodu za javno zdravstvo OBŽ. Na žalost, jučer su preminule dvije muške osobe iz Osijeka, obje hospitalizirane u Respiracijskom centru KBC-a. Rođeni su 1937., odnosno 1948. godine, a uz COVID-19 imali su i druga teža oboljenja.
PRISJEĆAMO SE PREMINULIH

Blagdan je Svih svetih

Blagdan je Svih svetih kada se prisjećamo preminulih. Groblja i posljednja počivališta postaju mjesta zahvale i prisjećanja, no ove godine uz epidemiološke mjere.