Najnovije

SRB

Ovo je veliki poraz hrvatske diplomacije!

Svi slovenski zahtjevi su ispunjeni, nijedan hrvatski zahtjev ispunjen nije – poručio je danas u Osijeku predsjednik Hrvatske stranke prava Daniel Srb, komentirajući dogovor Hrvatske i Slovenije oko Ljubljanske banke.
VUKOVAR BIO I OSTAT ĆE HRVATSKI

Vekićeva potpora Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara

Hrvatska straža - Nacionalna stranka pridružuje se zahtjevu što ga je Stožer za obranu hrvatskoga Vukovara uputio Ustavnom sudu za ocjenom ustavnosti Ustavnoga zakona o pravima nacionalnih manjina...
PROLJETNI SAJAM

Otvoren 20. Osječki proljetni sajam

Danas je na osječkom Pampasu otvoren 20. Osječki proljetni sajam – Sajam poljoprivrede i prehrane. Pokrovitelji toga izložbeno-prodajnoga sajma su Ministarstvo poljoprivrede, Osječko-baranjska županija, Grad Osijek, HGK Županijska komora Osijek, Petrokemija Kutina, Hypo Alpe Adria Banka i Croatia osiguranje.
WINE TOUR

Počeli radovi na izgradnji vinske ceste na ulazu u Dalj

Najistočnija općina Osječko-baranjske županije – Općina Erdut poznata je po svojim vrhunskim vinima koja su i temelj turističke ponude tog kraja. Ne čudi stoga što je i ova općina uključena u milijun i dvjesto pedeset tisuća Eura vrijedan županijski projekt Wine tour. Početak radova na izgradnji vinske ceste na ulazu u mjesto Dalj posjetio je danas i župan Vladimir Šišljagić koji je naglasio važnost Erdutske vinske ceste.
HRVATSKO-NORVEŠKA SURADNJA

Studiraju u Norveškoj, a posao ih čeka u Đuri Đakoviću

Odličan primjer planiranog obrazovanja i razmjene iskustva s ciljem unapređenja poduzeća dolazi iz Slavonskobrodskog Đure Đakovića.
OSJEČKA TRŽNICA

Stigle jagode, kilogram 50 kuna

Već duže vrijeme osječka tržnica je gotovo prazna, a samim time i prodaja je slabija. Razlog tomu je i hladnije vrijeme koje je vladalo, pa se građani radije odlučuju kupovinu obaviti u trgovačkim centrima.