Najnovije

USKORO JAVNI NATJEČAJ ZA IZVOĐAČE

Kroz dva mjeseca početak izgradnje Regionalnog distribucijskog centra za voće i povrće

Do kraja godine počinje izgradnja dugo najavljivanog Regionalnog distribucijskog centra za voće i povrće u Osijeku. Građevinska dozvola je dobivena, a kroz dva tjedna bit će objavljen i javni natječaj za izvođače za posao vrijedan gotovo sto milijuna kuna.
KORDINACIJA GRADONAČELNIKA I NAČELNIKA

Nagodinu borba protiv komaraca u Osječko-baranjskoj županiji vlastitim zrakoplovima?

Više ih nema, no i dalje su glavna tema. Na Koordinaciji gradonačelnika i načelnika u Osječko-baranjskoj županiji raspravljalo se o komarcima. Nakon što je situacija i ove godine bila napeta, u Županiji su ponovno najavili osnivanje Javne ustanove koja bi se zajedničkim sredstvima općina, gradova i županije uspješnije borila s komarcima, i to vlastitim zrakoplovima.
ANALIZIRANA 284 UZORKA

U Miholjcu dvije, a u Osijeku i Podgoraču po jedna novopozitivna osoba

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ tijekom posljednja 24 sata analizirana su ukupno 284 uzorka, od kojih je četiri bilo pozitivno na koronavirus. Riječ je o dvije osobe s šireg područja Grada Donjeg Miholjca te po jednoj osobi iz Osijeka i Podgorača.
ANALIZIRANO UKUPNO 350 UZORAKA

Osam novozaraženih na području Osječko-baranjske županije

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ tijekom posljednja 24 sata analizirano je ukupno 350 uzoraka.
SAJAMSKI VIKEND U OSIJEKU

Od petka 23. Osječki jesenski sajam – najavljeno 200 izlagača

Pred nama je sajamski vikend u Osijeku. Od petka do nedjelje na sajamskom prostoru Pampas održat će se 23. izdanje Osječkog jesenskog sajma. Prva je to velika sajamska priredba u Osijeku još od početka koronakrize u Hrvatskoj, a organizatori najavljuju dolazak 200 izlagača. Naglasak je na poljoprivredi i prehrani, a u sklopu sajma bit će održani i Dani meda Hrvatske te izložbe ženskog i braniteljskog poduzetništva.
TRAGEDIJA U OSIJEKU

Stravično samoubojstvo na osječkom Zelenom polju?

Veći broj policijskih vozila pristigao je u utorak poslijepodne na osječko Zeleno polje i to dio ulice prema rijeci Dravi gdje je obavljen očevid.