Najnovije

KORONAVIRUS

U Osječko-baranjskoj županiji 12 novozaraženih osoba, potencijalno dva žarišta

U Osječko-baranjskoj županiji od sinoć je zabilježeno 12 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u županiji su potencijalno dva žarišta, izvijestio je Županijski stožer civilne zaštite.
PODRŠKA OSJEČKOG GRADONAČELNIKA

Vrkić: ''Ne smijemo dozvoliti Meštroviću da se povuče iz Osijeka. Tek je krenula igra i izgradnja stadiona''

Nakon što je jučer naš portal prvi pisao o tome kako bi uskoro moglo doći do određenih promjena u upravljačkoj strukturi NK Osijek uz podršku i na pogon sumnjivih ljudi i(li) lobija, krenule su i brojne reakcije.
DVIJE SESTRE BORAVILE U INOZEMSTVU

10 sestara u đakovačkom samostanu zaraženo koronavirusom! Krunoslav Capak: ''Tamo dnevno dolazi 300 ljudi, potrebna je hitna reakcija''

Covid-19 pojavio se i u samostanu Milosrdnih sestara svetog Križa, potvrdila je za Radio Đakovo provincijalna poglavarica sestra Valerija Široki.
DOBRE VIJESTI IZ ZADRA

Negativna sva 82 na covid-19 testirana uzorka s teniskog turnira

Negativnima na covid-19 pokazala su se sva 82 testirana uzorka u ponedjeljak navečer nakon pojave zaraze koronavirusom na zadarskom teniskom turniru Adria Tour, a pozitivno je samo 5-godišnje dijete koje je zarazio član obitelji koji je bio na turniru.
''ŠTO STE TRAŽILI, TO STE DOBILI''

Milanović: ne vidim razlog ni pravnu osnovu za odgodu izbora

Predsjednik Zoran Milanović rekao je u ponedjeljak za posjeta Crnoj Gori da ne vidi razlog za odgodu izbora koje je raspisao za 5. srpnja i ne zna pravni mehanizam kako da se to promijeni u demokratskoj državi.
VREMENSKA PROGNOZA

Sunčano i vrlo toplo, na moru vjetrovito

U većem dijelu zemlje pretežno sunčano i vrlo toplo, a na moru i vjetrovito, prognoza je Državnog hidrometeorlolpškog zavoda (DHMZ) za utorak.