Najnovije

UNATOČ BROJNIM IZOSTANCIMA

NK Osijek protiv Slaven Belupa želi petu pobjedu u nizu! Bjelica: ''Radujem se da možemo dati priliku drugim igračima da se pokažu''

Nakon gotovo mjesec dana bez odigrane utakmice nogometaši Osijeka u subotu će zaigrati u Koprivnici protiv Slaven Belupa u susretu 10. kola Prve HNL. Bijelo-plavi žele nastaviti niz pobjeda, a na klupu se vratio i trener Nenad Bjelica koji će voditi momčad nakon oporavka od operacije.
DR. SC. SREĆKO JELINIĆ

Ovrhe (prisilne naplate) su opet na dnevnom redu

Nakon šestomjesečnog vremenskog zatišja kada je „zaustavljeno“ provoditi ovrhu nad novčanim sredstvima građana zbog pandemije koronavirusa ponovno je krenuo „ovršni tsunami“.
ODRŽANA ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

OBŽ bori se protiv COVID krize raznim mjerama – vidljivi su prvi rezultati!

Izvješće o radu župana Ivana Anušića za prvih 6 mjeseci ove godine usvojeno je na sjednici Županijske skupštine bez rasprave vijećnika. Dobru reakciju županijske uprave na prvi val COVID krize prepoznali su svi, a sada se stidljivo pokazuju i prvi rezultati pravovremenih mjera potpora raznim granama gospodarstva.
NE ZABORAVITE

Od 1. studenog obvezna vožnja s upaljenim svjetlima

Dnevna ili kratka svjetla na motornim vozilima obvezna su danju u razdoblju od 1. studenog do 31. ožujka
POSTAJE SVE GORE

Novi crni rekord u Hrvatskoj: 2776 novozaraženih, preminulo 18 osoba

U Hrvatskoj je opet srušen crni rekord - potvrđeno je 2776 novozaraženih, preminulo je 18 osoba.
NAŠIČKA BOLNICA POSTAJE COVID CENTAR

U protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županiji čak 219 novozaraženih, aktivira se dvorana Gradski vrt

U zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije utvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus za 219 osoba, što je najveći broj zaraženih u jednom danu od početka epidemije. Testirano je ukupno 574 uzoraka (451 u Kliničkom bolničkom centru Osijek i 123 u Zavodu za javno zdravstvo OBŽ).