Najnovije

TISUĆE OSJEČANA JEDVA SPAJA KRAJ S KRAJEM

Rijeka ljubavi: hrana pred istekom roka i dalje se masovno baca u Osijeku

Pandemija je ove godine sva svjetla pozornice usmjerila na virus, no drugi problemi nipošto nisu nestali. Jedan od njih je glad i neimaština, i to u najvećem slavonskom gradu. Tisuće Osječana i dalje jedva spaja kraj s krajem, posao će sada još teže pronaći, pa im jedino ostaje ovisiti o donacijama kako bi prehranili sebe i svoju obitelj.
NAKON 20 GODINA

Šok na Camp Nou: Messi napušta Barcelonu

Lionel Messi šokirao je svijet nogometa i zatražio odlazak iz Barcelone, to je učinio poslavši u klub faks, a vijest su prenijeli gotovo svi svjetski mediji.
CROBAROMETAR

HDZ nastavlja rasti, a SDP padati. Domovinski pokret polako ali sigurno tone

U istraživanju Crobarometar za Dnevnik Nove TV HDZ ima podršku od 33,1 posto kod birača što je jedan od boljih rejtinga, a SDP je i i dalje u padu sa 16,4 posto i jednim od najlošijih rejtinga.
RODITELJI SE BUNE, A MINISTAR ODGOVARA

Škola je obavezna, ako ih roditelji ne puste, djeca će dobiti neopravdane sate!

Bliži se početak školske godine, pandemija koronavirusa udara i dalje na sve strane pa se mnogi roditelji bune i ustraju u tome da im se dopusti mogućnosti izbora između dvije opcije - hoće li djecu slati u škole ili će nastavu pratiti online.
TESTIRANO 242 UZORKA

Danas sedam pozitivnih na koronavirus

Na području Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata testirano je 242 uzorka od kojih je sedam bilo pozitivno na koronavirus. Šest novopozitivnih osoba su s područja Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo iz Osijeka, a jedna s područja ispostave Valpovo-Donji Miholjac.
SPAS OD LETEĆIH KRVOPIJA?

U srijedu i četvrtak aviotretiranje komaraca u Osijeku

Nakon nekoliko dana prepucavanja oko toga tko je kriv za novu najezdu komaraca u Osijeku i okolici, za koje vrijeme su ispaštali građani, konačno je donesena odluka o aviotretiranju. Spas stiže u srijedu i četvrtak.