Najnovije

VELIKO POJAČANJE

Damjan Bohar službeno predstavljen u Gradskom vrtu!

Nogometni klub Osijek predstavio je novo igračko pojčanje koje bi po svim najavama trebalo biti i najveće do sada od svih igrača koji su došli u ovom prijelaznom roku. Ugovor s Bijelo-plavima potpisao je slovenski reprezentativac Damjan Bohar, koji ima pravo nastupa već u subotu u derbiju s Goricom.
TRI PACIJENTA NA RESPIRATORU

Od 289 obrađenih uzoraka 11 pozitivno na koronavirus

U laboratorijima Kliničkog bolničkog centra Osijek i Zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata obrađeno je ukupno 289 uzoraka od kojih je 11 bilo pozitivno na virus SARS-CoV-2.
RADI SE O STANDARDIZIRANIM TESTOVIMA

Fucsh: Nisam spomenuo malu maturu, radi se o provjeri kompetentnosti učenika

Iako je jučer zemljom odjeknula vijest o uvođenju male mature za osnovce, resorni ministar Radovan Fuchs pojasnio je o čemu se radi.
''IMAJU VREMENA DO IZBORA''

HDSSB: Neka HDZ napusti neformalnu koaliciju s SDP-om u Osijeku i sruši ovu gradsku vlast!

HDZ i SDP i dalje su u neformalnoj koaliciji u Gradu Osijeku – tvrde u HDSSB-u podsjećajući na, kako kažu, sedam izgubljenih godina za Osijek. Aktualizirali su problem obnove dvorane Zrinjevac koja se čak više ni ne pojavljuje u gradskom proračunu i od koje se, čini se, odustalo.
VRAĆA SE NAGIBNI VLAK OSIJEK-ZAGREB

Od 1.1. besplatan željeznički prijevoz za osječko-baranjske redovite studente

Takozvani ponoćni vlak na relaciji Osijek-Zagreb se ne ukida – poručio je predsjednik Uprave HŽ Putnički prijevoz Željko Ukić, opovrgavajući tako nedavne natpise pojedinih medija te najavio nove linije. Vraća se tako nagibni vlak koji će skratiti vožnju do metropole, a kada je u pitanju željeznički prijevoz i za osječko-baranjske studente stižu odlične vijesti.
TESTIRANO 290 UZORAKA

Pet novopozitivnih na koronavirus u Osječko-baranjskoj županiji

U zadnja 24 sata na području Osječko-baranjske županije pet je novih osoba pozitivno na koronavirus.