Društvo

POBJEDA

Ena pobijedila tumor, u srijedu se vraća kući!

Ena Šarac, danas je primila prvi tretman u Njemačkoj, a kako bi joj se do kraja uklonio tumor na mozgu.

Ena Šarac iz Osijeka   FOTO:Igor Kralj/PIXSELL
Piše: Republika.eu/STV/24SATA

Kako nam je telefonom  javila njezina mama Biserka tretman je uspio, te neće biti potrebe za novim tretmanima, i Ena se već prekstura vraća kući, i prema riječima liječnika koji je izveo tretman bio je uspješan 100 posto.
I tako se Ena čini se nakon punih 11 godina ipak, kako ona sama kaže konačno riješila podstanare, te se još jednom zahvaljuje svim ljudima koji su joj darivali potreban novac i tako joj omogućili liječenje.

Lječnik koji je operirao Enu imao je više od 7 tisuća zahvata cyber knifeom.

"Kad smo mu došli u ponedjeljak ujutro, priznao nam je da je cijeli vikend proučavao Enine papire te da je do zadnjega dvojio između snažnijeg zračenja i slabijeg, koji bi se, onda, razvuklo na pet dana. Proučavao je snimke glave, jer se najviše pribojavao očnih živaca koje nipošto nije htio oštetiti. Odlučio se na najjači tretman i uspio. Kad smo ga u nevjerici gledali, nakon što nam je rekao da Ena, praktički, već u utorak može ići kući, odgovorio je samouvjereno da u svojoj praksi nikada nijedan pacijent nije imao ni najmanju reklamaciju na njegov rad."

"Ako vam kažem da je gotovo, onda je to tako u 99,99 posto slučajeva - rekao nam je i pripremio nas da za šest mjeseci moramo doći na pregled", priča za 24sata Enina mama Biserka Šarac.


A osim za Enu, novac se putem Slavonske televizije prikupljao i za Barbaru, bolesnu djevojku iz Belog Manastira, a koja boluje od maligne boelsti limfnih čovrića. Svi koji žele pomoći Barbari novac mogu uplatiti na broj računa kod PBZ banke 2340009-3214150582 (NA IME Anamarija Azinić)