Moda & ljepota

ZA PROLJEĆE

Uskočite u crno - bijele prugice

Iako smo naviknuli početak proljeća, toplog vremena i sunca pozvati i pozdraviti kombinacijama u svim mogućim šarenim bojama, a ponajviše onim toplim, ovog proljeća će ipak crno - bijele prugice biti "in".

Piše: Republika.eu/glasistre.hr

Veliki broj dizajnera otkrio je svoje odjevne kombinacije koje bi se trebale naći ovog proljeća u vašim ormarima. Crno-bijele prugice polako nalaze svoja mjesta na policama svih dućana, a ovaj modni diktat poprilično je vječan i efektan. Modne kuće Balmain, Dolce&Gabbana, Issey Miyake i Marc Jacobs nisu otkrili u potpunosti svoju kolekciju, ali se da naslutiti kako će se ovog proljeća modno nositi crno-bijele prugice.

Kako bi poštedjeli olakšanje svog vlastitog novčanika te zaobišli poprilično skupocjenu dizajnersku odjeću, ponuda trgovina kao što su H&M, Mango i Zara biti će dovoljne kako bi pronašli vlastite prugice i bili primjećeni ovoga proljeća.

U spomenutim trgovinama prugasta izdanja naći ćete na lepršavim bluzama, jeansu, haljinama, pa sve do cipela i torbica. Na kraju se morate odlučiti hoćete li biti novi vlasnici vodoravnih ili horizontalnih prugica na vašem novom odjevnom predmetu.

U našoj galeriji pogledajte neke crno - bijele prugaste kombinacije koje Vam mi preporučamo!