Nogomet

2.HMNL-ISTOK

Futsal klub Osijek 031 u nastavku sezone vija vrh tablice

Osijek 031 u Zrinjevcu dočekuje Malu Mljekaru i očekuje podršku sa tribina! Nastavlja se sezona u 2.HMNL-istok, gdje futsal klub Osijek 031 predvođen legendom malog nogometa, Goranom Ledinskim, 'vija' sam vrh ljestvice.

Ivan Pinter   FOTO:fcosijek031
Piše: Republika.eu

U goste im dolazi Mala Mljekara iz Valpova koja ih je na početku sezone iznenadila i pobijedila rezultatom 6:4.Nakon te utakmice, puno se toga promijenilo. Između ostaloga,Osijek 031 doveo je nekoliko novih pojačanja među kojima su Nikola Eror (Osijek V.B.K.), Ivan Pinter (Osijek V.B.K.) i Franko Rebić (slobodan igrač). Kadru su se priključili i talentirani juniori Josip Šmit, Filip Šverer, Hrvoje Kovačević, Bruno Vladić i Petar Dujmović koji su izborili nastup u završnici među osam najboljih momčadi u Hrvatskoj. 

Utakmica je na rasporedu u subotu u sportskoj dvorani Zrinjevac s početkom od 20:00 sati. Napomenimo kako Mljekari zauzimaju drugu poziciju s dva boda više od momaka iz Osijeka 031 te bi pobjedom 031 napravio važan iskorak na tablici ostavivši iza sebe izravnog konkurenta. 

Iz kluba se nadaju podršci sa tribina i u ovoj utakmici, a na poluvremenu su za gledatelje, kao i uvijek, pripremili i nagrade. Osječani su pokazali da vole futsal pa zbog toga i vjerujemo da će u Zrinjevcu biti podrške.

NASTAVAK SURADNJE S MAXISPORT.TV 

Osijek 031 nastavlja i suradnju s MaxiSport.tv te je jedini drugoligaš koji ima izravan prijenos utakmice. Ovaj prijenos omogućen je svim ljubiteljima futsala u Hrvatskoj, a za sve one koji budu u dvorani biti će osigurana i snimka na Youtube kanalu MaxiSport.tv portala.

Treba naglasiti kako je MaxiSport.tv vršio prijenose utakmica Dinama Moskve, Shakhtara iz Donjecka, Dinama Kijev te drugih velikih klubova s priprema u Turskoj. Suradnja s navedenim klubovima  je dokaz vrhunske produkcije koju nudi ova internet sportska televizija.

BRANIMIR ČUTURDIĆ POD ISTRAGOM HNS-ove KOMISIJE ZA MALI NOGOMET

Nakon što su se prvoligaški klubovi borili za svoja prava, pa čak i bojkotirali jedno kolo natjecanja, dobili su traženo. Slično nešto pokušao je i predsjednik futsal kluba Osijek 031, Branimir Čuturdić. Budući da klubovi druge lige nemaju svoje predstavničko tijelo, nemaju mogućnost potpisivanje ugovora sa mogućim sponzorima, nemaju internet stranicu sa svim informacijama, nemaju pehare nakon osvajanja kupa... a plaćaju iznimno velike kotizacije za natjecanje, predsjednik futsal kluba Osijek 031 uputio je zahtjev savezu da razmotri sve te točke i pomogne u pronalasku riješenja. Odgovor je bio vrlo brz i hladan, protiv Branimira Čuturdića provodi se disciplinski postupak. 

Iz kluba napominju kako neće izlaziti s detaljima dok odluka komisije (Dario Skender i Dario Zgrabljić) ne bude konačna, a onda će iznjeti svoje argumente, ali i važne činjenice koje trenutno nitko iz Komisije za mali nogomet ne spominje.