Društvo

HDZ

Zdravko Mamić nije član naše stranke

"S obzirom na neistine koje iz Bruxellesa iznosi predsjednik Vlade Zoran Milanović dužni smo vas izvijestiti da gospodin Zdravko Mamić nije član Hrvatske demokratske zajednice", priopćili su iz HDZ-a.

Piše: Media Servis

Također obavještavamo javnost da je na Saboru HDZ-a održanom prošlog tjedna u KC „Dražen Petrović“ nazočilo 5736 ljudi među kojima su bila 432 gosta koji nisu članovi stranke već su predstavnici sindikata, vjerskih udruga, poslodavaca, športa, kulture, medija, nevladinih udruga, branitelja itd. Istupi bilo kojeg od njih ni danas niti u budućnosti ne mogu se povezivati s HDZ-om.

Predsjednika Vlade pozivamo da umjesto jeftinog insinuiranja od kojeg koristi nemaju hrvatski građani, napokon počne raditi svoj posao i ono za što je dobio mandat. Svakodnevne svađe sa sindikatima , profesorima ili bilo kime tko se usudi reći svoje mišljenje, ne mogu biti budućnost naše zemlje. Umjesto toga od predsjednika Vlade voljeli bi čuti plan izlaska iz krize, čuti koje je investitore doveo u Hrvatsku ili prijedlog kako smanjiti broj nezaposlenih", stoji u priopćenju HDZ-a.