Tech

KAO TWITTER

Facebook bi uskoro mogao uvesti "#hashtag"!?

Prema tvrdnjama Wall Street Journala, Facebook radi na tome da uvede “hashtag” na svoj servis, koji bi korisnicima omogućio da zaokruže cijelu priču na određenu temu. Takav servis koristi i Twitter.

Facebook uvodi hashtag?   FOTO:Smash.com.hr
Piše: Republika.eu / Smash.com.hr

Izvor je potvrdio Wall Street Journalu da Facebook radi na novoj značajki, i da to ne mora značiti da će ga objaviti uskoro. Facebook je već ugradio “hashtag” u svoju tvrtku Instagram što je pokazalo dobre rezultate, piše portal Smash.com.hr.

Kako tvrdi Mashable, za sada društvena mreža nije potvrdila ništa od toga. Tvrtkin glasnogovornik odgovorio im je: “Nećemo komentirati glasine.

Hashtag” će izgleda biti prirodna evolucija Facebooka sa nedavno objavljenim Graph pretraživanjem. Graph tražilica trenutačno je ograničena na pretragu informacija koje su unesene od strane korisnika kao što su njihovo mjesto, prijatelji i lajkovi. Dodavanje “hashtag” podrške će omogućiti širenje funkcionalnosti pretraživanja, omogućujući korisnicima zaokruživanje svega oko nekih tema kao što su naprimjer #NajboljaFotka ili #HarlemShake.

Sve u svemu, dodavanjem “hashtaga” Facebook će svakako poboljšati funkcionalnost i dobiti još jednu odličnu značajku.

Ostale Tech vijesti možete čitati na portalu Smash.com.hr.