Politika

EUROPSKI PARLAMENT

Član Moto kluba Osijek kandidat za člana

Obavještavamo Vas da je naš aktivni član Moto kluba Osijek, dr. sc. Stjepan Ribić nositelj jedne od lista za izbore za člana u Europski parlament.

Stjepan Ribić   FOTO:Facebook
Piše: Moto klub Osijek / Republika.eu

Dana 14.04.2013. biti će održani prvi izbori za članove  Europskog parlamenta, molimo Vas da našeg člana podržite i glasate za njega.

Dr. sc. Stjepan Ribić, član je Moto kluba Osijek, maloljetni dragovoljac Domovinskog rata, studirao je u Rimu na Papinskom sveučilištu Gregoriana i na Paoinskom sveučilištu Urbaniana u Vatikanu gdje je i doktorirao. Ima hrvatsko i talijansko državljanstvo,  te je direktor najuspješnije Regionalne razvojne agencije i voditelj Predstavništva Slavonije i Baranje u Bruxellesu. Aktivno govori 5 jezika, te je najzaslužniji za uspjeh Slavonije i Baranje u dobivanju potpora iz pretpristupnih fondova EU i jedan od najkompletnijih i najkompetentnijih ljudi za mjesto člana u Europskom parlamentu.

Dakle, ovo je jedinstvena prilika i šansa da stavimo i predstavnika bajkera u Europski parlament, osigurajmo mu potrebnu potporu bajkerskog svijeta. Glasajte za njega.

 

Hvala

Predsjednik MK Osijek

IZVOR: MK Osijek