Politika

NEZADOVOLJNI STRANAČKIM CENTRALIZMOM

50 sinjskih članova HSP-a AS pristupilo HDSSD-u

Pedest članova HSP-a Ante Starčević iz Sinja napustilo je tu stranku i prišlo Hrvatskom demokratskom slobodarskom savezu Dalmacije - HDSSD-u.

Hrvoje Tomasović   FOTO:Ivana Ivanović/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Večernji list

"Naši prijatelji iz Sinja odlučili su napustiti tu lakrdiju od stranke, koja je filijala HDZ-a, i došli su k nama", rekao je dr. Hrvoje Tomasović, predsjednik HDSSD-a koji je na konferenciji za novinare stranke vladajuće koalicije prozvao zbog poticanja ideoloških sukoba u državi, javlja Večernji list. 

"Arsen Bauk započeo je s preimenovanjem ulica čime se želi mobilizirati desno biračko tijelo što će automatski zančiti i mobilazaciju lijevo orjentiranih birača, Skreće se pažnja s važnih pitanja, idu izbori, a oni se bore samo za sebe", poručio je Tomasović. Mladen Porobija, nekadašnji član županijskog predsjedništva HSP-AS još je jednom naveo kako su iz te stranke izašli ogorčeni centralističkim upravljanjem. Osnivači i dužnosnici HSP-AS Gradske organizacije Sinj, ističu kako nisu na prodaju te su jednoglasno su odlučili prijeći u HDSSD, navodi Večernji list.

IZVOR: Večernji list