Ljubav & sex

OVO NEMOJTE GOVORITI

Kako žene izluđuju muškarce?

Razmislili smo o 7 najčešćih ženskih izjava koje izluđuju muškarce, ako ga želite zadržati, ovo nikako nemojte činiti.

Ilustracija   FOTO:Davor Javorović/PIXSELL
Piše: Republika.eu / zadovoljna.hr

1. JESI TI MUŠKO ILI NISI?

Prema portalu zadovoljna.dnevnik.hr, muškarcima nema ništa gore od ove rečenice. Iako ovo možete izgovoriti iz ljutnje, u danom trenutku njome otkrivate sve ono što mislite i njemu, njegove nedostatke i možete ga jako povrijediti. Što je još gore, osim što ćete ga povrijediti, budite sigurni da on tada neće postupiti onako kako ste željeli, nego će vam u inat nabaciti kontru.

2. MOJI SU PITALI ZA TEBE

Ovo je vrlo loša solucija, ako niste dovoljno dugo zajedno, kada bi to bilo nešto normalno i očekivano. To znači da je vaša veza u došla ozbiljnu fazu što ga može preplašiti ako niste spremni za to.

3. NEMOJ PITI

Ova rečenica je toliko iritanta pogotovo ako ste zajedno u društvu ili još gore s njegovim društvom. Morate znati da se sada vaš mužjak mora takvim i pokazati, a on će nakon toga učiniti sve kako bi svojim prijateljima dokazao da nije papuča, a to može dovesti do velike svađe.

4. ISTI SI KAO I MOJ BIVŠI ili MOJ BIVŠI NIJE BIO TAKAV

Varijacija na temu bivšeg ima u nedogled, a rečenicu Isti si kao moj bivši, može shvatiti kao da ćete i njega ostaviti. Također, Moj bivši je to znao bolje prilično je nizak udarac za njega i svaki put kad se ponovi takva ili slična situacija imat će fobiju od toga da mora biti bolji od vašeg bivšeg.

5. O ČEMU RAZMIŠLJAŠ?TKO TE ZVAO?

Iako ste samo radoznali, muškarci to mogu shvatiti kao opterećenje da ga kontrolirate. Svatko želi imati malo intime, a i pazite da vam se jednom ne zainte i kažu nešto što ne biste htjeli čuti.

6. JEL' TI SE ONA SVIĐA, JEL' TI ZGODNA?

Što uopće želite da vam on odgovori na ovo pitanje kao stvoreno za svađu? Ako vidite da je djevojka zgodna vama, sigurno je i njemu. E sad, ako odgovori da ne, znat ćete da ne govori istinu što vodi ka daljnjoj bespotrebnoj raspravi. No, možda je i to bolje nego da kaže da. Što ćete onda?

7. MORAMO PRIČATI

isto kao što ne bi ni vama bilo ugodno čuti ovu rečenicu, sigurno nije ni njemu. Pogotovo ako morate pričati, a vidjet ćete se tek kroz par dana. U tom periodu mora poludjeti od razmišljanja što ga sad čeka i što je napravio.