Ljubav & sex

ŠTO JE SEXY

Seksi stvari koje žene rade sasvim slučajno

Koliko god se žene trude biti seksi, ako je vjerovati muškarcima najseksipilnije su upravo onda kada se nimalo ne trudimo i kada su potpuno prirodne i opuštene.

Žene su najseksipilnije kada toga nisu ni svjesne   FOTO:Sanjin Strukić/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Index.hr

Kad se presvlačimo

Svlačenje odjeće sa sebe žene ne moraju izvoditi kao striptizete, dovoljno je samo da skidamo odjevne predmete sa sebe i navlačimo nove. To često djeluje šlampavo, ali upravo je to dio šarma koji dečki jednostavno obožavaju.

Kad ih izazivamo

To može biti izazov tko će prije pojesti nešto ili sitna oklada oko koje ćete se oboje živcirati. Muškarci vole žene koje im postavljaju izazove, jer s njima imaju osjećaj da se moraju truditi oko najsitnijih detalja.

Kad ih volimo zbog toga što jesu

Muškarci će biti oduševljeni ženom koja im dopušta da budu svoji kada su u njenom društvu. Konstantni pritisak za vrijeme odrastanja kako se treba ponašati, pretvaranje na poslu čini ih nervoznim. Dopustite svom muškarcu kada je s vama da bude ono što je.

Ležeran look

Nema ljepše za muškarca kada svoju ženu vidi sređenu "od glave do pete", ali nemaju ništa protiv kada vas vide u raščupanom izdanju. Naravno da izgledate ljepše kada se potrudite, ali muškarcima puno znači kada im dozvolite da vas vide prirodne.

Naš smisao za humor

Muškarci obožavaju ženu koja ima smisao za humor, pogotovo kada ga pokazuje u društvu njegovih prijatelja. Tada su sretni i ponosni na vas, što imaju ženu koja zna nasmijati njega i njegovo muško društvo.