Ljubav & sex

PRIPAZITE!

5 stvari koje uništavaju i najsavršenije veze

Nemojte se zavaravati kako apsolutno ništa na svijetu ne može poljuljati i ugroziti vašu savršenu vezu jer to svjesno ili nesvjesno možete učiniti upravo vi. Znate kako se kaže, bolje spriječiti nego liječiti, zato obratite pozornost i pripazite na ovih par stvari kad je vaša ljubav u pitanju jer one u tren oka mogu uništiti i najstabilniju vezu, donosi magazin.hr.

Zaljubljeni par   FOTO:Davor Puklavec/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Magazin.he

 1. Prestanak međusobne komunikacije

Komunikacija je ključ uspjeha! Jednom kada prestanete s partnerom razgovarati, izmjenjivati misli i osjećaje prekid je neizbježan jer će stanje 'mirovanja' izbrisati sve ono dobro što ste imali. Stoga prije nego što se počnete ignorirati dobro razmislite i pripremite se na najgore.  

2Uzimanje partnera zdravo za gotovo

Ona ili on je izabrao baš vas i s vama je jer to želi, a ne jer mora i nemojte to nikada zaboraviti! Podsjetite partnera zašto je tako poseban i zašto ga toliko volite i nemojte zaboraviti na male stvari poput 'hvala' kad nešto učini za vas jer su one temelj dobre veze.

3. Ispadi ljubomore

Svatko se nađe u situaciji kada ne može kontrolirati svoje emocije koliko želi, no u nekim situacijama ipak trebaju postojati granice. Provjeravanje mobitela, e-maila i slično iz čiste znatiželje je potpuno bespotrebno i glupo jer ako budete uhvaćeni, teško ćete objasniti da to ne radite iz nepovjerenja već iz dosade.

4. Nametljivo ponašanje

Individualnost je bitna u svakom odnosu i zato pripazite kako reagirate. Želi li on ili ona ići van sa svojim društvom bez vas, ne odgovarajte ga/ju i nemojte se pokušati nametnuti u izlazak. Poštujte njegove/njezine želje jer ako se vi nađete u takvoj situaciji željet ćete da se i vaše poštuju.

5. Ultimatumi

Tu se zaista nema što posebno objašnjavati jer sama riječ govori za sebe.