Osječko-baranjska

UDRUGA NUTRICIONIZAM BALANS

Zaustavimo pandemiju pretilosti!

Iz godine u godinu pretilost u Hrvatskoj raste, kao i udio oboljelih od različitih kroničnih bolesti (dijabetes, kardiovaskularne bolesti, bolesti probavnog sustava) vezanih uz nepravilnu prehranu i nezdrav način života.

Piše: Republika.eu

Pretilost više nije postala samo estetski problem, već ozbiljan zdravstveni problem kojemu bi trebali i pristupiti kao i svakom drugom oboljenju. Pa tako, prema posljednjim istraživanjima, hrvati su na 4. mjestu po pretilosti u Europi, te na 9. mjestu u svijetu.

Kako bi pokušali zaustaviti trend rasta na ovoj neslavnoj svjetskoj ljestvici pretilosti udruga Nutricionizam Balans već treću godinu za redom provodi besplatnu analizu sastava tjelesne mase (masa, ITM, bazalni metabolizam, % masnog tkiva, % mišićnog tkiva, viscelarno masno tkivo i metabolička starost organizma) i besplatna savjetovanja o pravilnoj prehrani.

Besplatna akcija provoditi će se od 02.04., a trajati će zaključno do 17.04.2013.

Svim zainteresiranima osim besplatnih navedenih usluga povoljno nudimo individualne planove prehrane, te uključivanje u vrlo uspješan projekt Škola zdravlja i mršavljenja (osim nutricionista, u tim uključeni liječnik i osobni trener).

Svoj dolazak na savjetovanje je potrebno unaprijed najaviti na 097 7808 943 i 091 5034 268 ili na mail nutricionizam.os@gmail.com. Posjetite nas u našem savjetovalištu i učinite nešto za vlastiti zdraviji, sretniji i ljepši život! Adresa: Šetalište P. Preradovića 7. Osijek (ambulanta dr Hećimović), parni datumi od 14:00 do 19:00, te neparnim datumima od 08:00 do 13:00 sati, te Virovitica Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ svaki parni petak u mjesecu od 15:00 do 20:00 sati.

Više informacija o nama i našem radu možete pronaći na www.nutricionizam-balans.com