Nogomet

MOGUĆE KAZNE ZA IGRAČE I STOŽER?

Danas konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora NK Osijek

Danas se održava konstituirajuća sjednica Nadzornog odbora s.d.d. NK Osijek. Najzanimljivija točka svakako je izbor uprave kluba.

28.03.2013. predsjednik NK Osijek Zdravko Josić   FOTO:Marko Mrkonjić/PIXSELL
Piše: Republika.eu

Sudeći prema izjavama dosadašnjeg predsjednika Zdravka Josića, za očekivati je kako će članovi nadzornog odbora upravo Josiću izglasati još jedan trogodišnji mandat.

Prema statutu kluba u ovlastima nadzornog odbora nalazi se i imenovanje te smjena trenera, no kako doznajemo od ljudi bliskih klubu članovi nadzornog odbora neće raspravljati o treneru Mršiću, iz čega se zaključuje da iskusni zadarski strateg ostaje za kormilom bijelo-plavih. Isti izvor potvrđuje kako se uprava neće lako pomiriti sa debaklom u susretu protiv Istre pa je moguće očekivati kazne za igrače i stručni stožer.

Pred Osječanima je subotnja teška utakmica protiv Rijeke koja ima tri pobjede u nizu i euforiju u gradu. Osim izostanaka Smoje i Aleksića (crveni kartoni), za pretpostaviti je kako protiv svojeg kluba neće igrati Kvržić i Lešković, pa će Mršić imati golemih problema za sastavljanjem početne postave.