Nogomet

25 GODINA KOHORTE OSIJEK

Pogledajte program proslave rođendana

Najvjerniji navijači Osijeka, Kohorta, idući tjedan slave svoj 25. rođendan. Uz bogat program, središnji će dio proslave biti u sklopu utakmice Osijek-Zadar, na stadionu Gradski vrt.

25 godina Kohorte   FOTO:Kohorta
Piše: Republika.eu

Tako će u utorak i srijedu (9. i 10. travnja) od 10 do 17 sati na Trgu Slobode ispred Supera biti štand s rekvizitima.  Osim ponude rekvizita na štandu će se prodavati i ulaznice za utakmicu sa Zadrom.  
Ulaznica i rođendanska majica tako će se moći kupiti za samo 20kn.

Za četvrtak, 11. travnja od 18 sati planira se druženje u  Udruzi uz klopu i cugu. U tom će se vremenu također moći kupiti ulaznice za subotnju utakmicu, kao i rođendanske majice te ostali navijački rekviziti.

Posebno zanimljivo biti će u petak, 12. travnja. Karusel gradom, okupljanje na parkiralištu kod Bastiona te polazak u 19 sati. Nakon toga party u bivšoj Vegi od 21 sat. Nastupaju Zvone i levati, Pullover band, DJ-evi... Sve to naravno uz besplatan ulaz i akcijske cijene pića.

subotu, 13. travnja, okupljanje u prostorijama Udruge te zajednički korteo od 14:30 sati prema stadionu. Prije početka utakmice paljenje svijeća i polaganje vijenaca na novoobnovljeni spomenik poginulim Kohortašima u Domovinskom ratu.  

Centralna proslava od 16 sati na utakmici NK OSIJEK – NK ZADAR.
Sve naravno uz prigodne koreografije. Poslije utakmice od 21 sat u prostorijama Udruge nastupa tamburaški sastav Šokci

Za ponedjeljak, 15. travnja, Kohorta organizira Humanitarnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akcija darivanja održati će se u tjednu poslije utakmice,  ponedjeljak od 18 do 19:30 sati u prostorijama NK Osijeka ispod zapadne tribine Gradskog vrta. Za svako darivanje krvi na poklon se dobija Kohortina majica i bon za pizzu.

Sve dodatne informacije o proslavi potražite na www.kohorta.net.