Ljubav & sex

PAROVI OPREZ !

Negativne strane kada ste sa partnerom prijatelji na facebooku

Cura i dečko ste, u skladnoj vezi i sve se čini dobro. I prijatelji ste na facebooku, društvenoj mreži koja se čini na prvi pogled kao zabavni dio vaše svakodnevnice. No, ona ponekad za sobom povlači više negativnih stvari nego dobrih i to baš na račun vašeg odnosa.

Ljubomora   FOTO: ljepotaizdravlje.ba
Piše: Republika.eu / cosmopolitan.hr

Postoje statusi koji su krivo protumačeni – Kada napišete izravno na društvenoj mreži npr. „Danas sam živčan“ prvobitno to djeluje kao napad na sebe, ali i obrnuto. Ako Vam nije dan ili se ne osjećate dobro, recite to svoj partneru kada se vidite uživo. Zasigurno dijelite dobro i zlo, pa će vas poslušati i pokušati oraspoložiti.

Sve na pladnju – Sinonim je ako dijelite sve, ali baš sve o sebi na svom facebook profilu. Kada se vidite sa uživo, vjerojatno će te se dovesti u situaciju da će vam ponestati tema za razgovor.

Postovi na zidu mogu uzrokovati paranoju – Ako mu bivša cura ostavi post na zidu koji vi protumačite kao flert, to je teško ignorirati... Vjerojatno se ne želite osjećati poput psihopata, ali paranoja će vas, pretpostavljamo, proganjati. U ovakvom je slučaju neznanje blagoslov, ali ako ste već u takvoj situaciji, vjerovanjem da će se on prikladno ponašati, stvarate čvrstu osnovu veze.

Jednostavnost – Sreća na vašem zidu „Volim te srećo! <3“ od njega/nje je prelagano izražavanje vaših intimnih osjećaja i djeluje zaista umjetno. Sigurni smo kada to izgovorite dok se gledate u oči svoju intimu stavljate na prvo mjesto, a ne dijelite je sa 238 zajedničkih facebook prijatelja.

 Izvor: Cosmopolitan.hr