Nogomet

KOHORTA OSIJEK

Proslava 25. rođendana

Najvjerniji navijači Osijeka Kohortaši slave svoj 25. rođendan, a povodom čega su pripremili raznolik program. Središnji dio proslave, naravno, bit će u subotu u sklopu utakmice Osijeka i Zadra u Gradskom vrtu.

5Io4-TRKQeI#t=1378s
Piše: Republika.eu / STV

Najbolji rođendanski dar koji Kohorta može poželjeti je pun Gradski vrt i pobjeda u subotu, a za što veći odaziv na utakmicu Kohortaši su se pobrinuli promotivnom cijenom ulaznica.

"Jedna ulaznica i jedna majica idu po simboličnoj cijeni od 20 kuna, znači, svatko tko dođe, kupi ulaznicu i majicu, može doći na jugoistok u subotu pomoći Kohorti da navijamo i Osijeku da konačno pobijedimo", kaže Ivica Polih, predsjednik Kohorte.

Ulaznice po promotivnoj cijeni mogu se kupiti još sutra od 10 do 17 sati na Trgu Slobode te u četvrtak u prostoru Kohorte od 18 sati. A uz proslavu na utakmici, Kohorta je pripremila i brojne druge aktivnosti

U petak je organiziran karusel gradom i koncert, a u subotu će prije utakmice biti položen vijenac na spomenik poginulim Kohortašima u Domovinskom ratu. Iz Kohorte pozivaju sve navijače nogometnog kluba Osijek na sudjelovanje u bogatom programu, a posebice dolazak na utakmicu, kako bi se ova obljetnica što svečanije proslavila.