Glazba

NAJAVA KONCERTA

Rundek Cargo Trio u Osijeku!

Nakon nekoliko mjeseci rada na novim skladbama te pauziranju od nastupa, Darko Rundek, Isabel i Dušan Vranić ponovo se sastaju kako bi Hrvatskoj i inozemnoj publici pružili nova glazbena iskustva. Rundek Cargo Trio najavio je osječki koncert i ovog proljeća!

Darko Rundek   FOTO:Ivo Cagalj/PIXSELL
Piše: Republika.eu

U subotu 27. travnja 2013. s početkom u 20:00 sati nastupiti će u osječkom Kinu Europa.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna u pretprodaji možete kupiti u CD shopu Dancing Bear svakim radnim danom. Ako svoju kartu ne kupite prije, na samim vratima koštati će vas 100 kuna.

Zanimljiv dio same organizacije je taj što je za ovaj i ostale koncerte koji su najavljeni u kinu Europa u Osijeku organiziran je prijevoz u suradnji s požeškim APPom. Svi posjetitelji koji dolaze iz smjerova Požega, Slavonski Brod i Beli Manastira aranžmane za TBF mogu kupiti u poslovnicama APPa i to na slijedećim adresama – u Osijeku u Turističkoj agenciji APP na novom autobusnom kolodvoru, u Požegi, Slavonskom Brodu i Đakovu također u poslovnicama Turističke agencije APPa.

Detalje o informacijama vezane za polaske i povratke možete saznati u agencijama APPa, a aranžmani se prodaju po cijeni od 120 kn. U ovu cijenu uključeni su prijevoz i ulaznica za koncert.

Kako bi osigurali svoj prijevoz i kartu i kako ne bi propustili ovu jedinstvenu priliku, učinite to na vrijeme zbog limitiranih sjedećih mjesta