Zabava

POGLEDAJTE KAKO

Šestogodišnja Isabelle već je milijunašica

Nakon sudjelovanja u kontroverznom američkom reality showu „Toodlers & Tiaras“, u kojem se prate životi članova obitelji djevojčica koje sudjeluju u natjecanjima u ljepoti, šestogodišnja Isabella Barrett, postala je milijunašica.

Isabella Barrett   FOTO:Facebook
Piše: Republika.eu / Index.hr

Osim što je već zauzela naslovnice raznoraznih časopisa, sudjelovala na brojnim natjecanjima ljepote,gostovala u televizijskim emisijama, pokrenila je čak i vlastitu liniju šminke i nakita.

Sve njene poslove, naravno vodi njezina majka Susanna koja je više puta rekla kako neće razmaziti svoju kćer jer ne želi da joj se dogodi isto što i svim dječjim zvijezdama, poput Britney Spears, ali da je ona bespomoćna kada njena šestogodišnja kćer u hotelu na hranu potroši 2200 dolara.


Velik dio Isabelline zarade dolazi od kolekcije ruževa za usne, narukvica i odjeće Glitzy Girl, ali i odlazi na haljine, koje znaju koštati preko deset tisuća dolara, a zasigurno i nemali iznos odlazi i na šminku, sredstva za samotamnjenje, umjetne nokte, ekstenzije i slično.

Je li mala Isabella razmažena ili ne, odlučite sami, a mi vam donosimo njenu izjavu za Daily Mirror: „Sviđa mi se biti milijunašica. Što mi se kod toga ne bi svidjelo? Ja sam super zvijezda, imam svoj nakit i volim biti šefica. Nikada ne gubim i pobjeđujem na svakom natjecanju ljepote, ali najviše volim cipele. Imam preko 60 pari“.