Glazba

UFO

Povratak na staru lokaciju kod katakombi

Nije tajna da se unazad nekoliko godina koliko je program Urban festa Osijek organiziran u dvorištu bivšeg kluba Vega uvijek postavljalo pitanje: „Kada će UFO opet biti na lijevoj obali Drave i kada će opet biti besplatan?“

UFO
Piše: Republika.eu/Priopćenje

Da će biti na lijevoj obali Drave – to je već poznato, ali da je ove godine i besplatan – e pa sad i to se zna!

Besplatan trodnevni program i povratak na staru lokaciju trebali bi dodatno razveseliti sve ljubitelje žestokog zvuka! Već sada preko stotinu neafirmiranih bandova iz cijele regije prijavilo je svoj nastup na 10. UFO-u i vjerujemo da će taj broj biti višestruko veći. Najveći problem ipak ostaje na žiriju da i ove godine izabere one najbolje i uvrsti ih u program festivala.

NIJE SAMO LOKACIJA STARA

Početak ljeta u Osijeku, kao i svake godine, obiluje mnoštvom kulturnih događanja pa su se ove godine termini organizacije Osječkog ljeta kuture i Urban festa Osijek – poklopili. U želji da što više posjetitelja uživa u događanjima koja će obogatiti ovogodišnje osječko ljeto, Urban fest Osijek 2013. vraća se u svoj stari termin u mjesecu lipnju s kojim je i sve počelo prije 10 godina.

Prema tome, u dobroj svirci uživat ćemo 2 tjedna prije nego je najavljeno i to od 20. do 23. lipnja.

Sve informacije u svezi Urban festa Osijek uz Osječko 2013. možete pronaći na web stranici festivala  www.ufo.com.hr, a pozivamo vas da nam se pridružite i na službenom Facebook fan pageu - http://www.facebook.com/#!/urbanfestosijek.