Ljubav & sex

NE OČAJAVAJTE

7 razloga zašto je dobro biti single

Ako još niste pronašli svoju srodnu dušu, ne očajavajte. Potrudite se uživati u svakom trenutku single života i prepoznati njegove prednosti.

Ilustracija   FOTO:taringa.net
Piše: Republika.eu / Onaportal.com

1. S obzirom da vam nitko nije "za vratom" možete se opustiti i provoditi svoje slobodno vrijeme sa roditeljima, obitelji, prijateljima.

2. Flert bilo gdje i bilo kada. Flert je bitan dio "samačkog života", koji vas čini sretnim/sretnom i zabavlja, podiže samopouzdanje i prije svega daje vam ogromne mogućnosti da upoznate nove i zanimljive ljude.

3. Ne morate na vlastitoj koži trpjeti tuđu nervozu i nekontrolirane ispade bijesa. U "samoći" oslobođeni ste svega toga, a cijelo vrijeme možete podrediti sebi. Lišeni ste iritantnih ljubomornih izljeva od strane partnera/partnerice koji ponekad znaju biti nepodnošljivi. 

4. Možete se usmjeriti na svoje snove i ciljeve. Jedna od najvećih prednosti "single" života je što imate vremena posvetiti se ispunjavaju svojih dugogodišnjih ciljeva i snova, koji god oni bili.

5. Više vremena za zabave i raznorazne aktivnosti. Imate potpunu kontrolu nad svojim vremenom, možete izlaziti do mile volje, naučiti novi jezik, otići u teretanu, pročitati zanimljive knjige ili pogledati filmove oko kojih se možda ne bi uspjeli dogovoriti s partnerom.

6. Sami kontrolirate svoj novac i nikome ne morate polagati račune ili izdvajati novac za poklone i raznorazne prilike.

7. Posljednje, ali ne i najmanje važno je prilika da otkrijete tko ste zaista. Da postanete bolja osoba, shvatite što volite, a što ne, što želite od života, ali i od budućeg partnera!

Izvor: onaportal.com