Požeško-slavonska

ZUMBA PARTY U POŽEGI

Plešući i vježbajući za 'Hrabro dijete' prikupile 4.000 kuna

Zumba party u dvorani Grabrik organizirala je udruga Zumba-Sanja u suradnji s Gradom Požegom

Zumba party u Požegi   FOTO:Dušan Mirković/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Večernji list

Prvi puta u Požegi je organiziran zumba party koji je imao i humanitarni karakter. Organizirala ga je u dvorani Grabrik udruga Zumba-Sanja u suradnji s Gradom Požegom. Zumba je, kako je objasnila trenerica Sanja Bednaić, način sve popularnijeg vježbanja i rekreacije koji je spoj fitnesa i latinoameričkih plesova. Već više od godinu dana i Požežani imaju prilike vježbati zumbu zahvaljujući trenerici Bednaić, javlja Večernji list.

Osim udruge Zumba-Sanja ovom su se humanitarnom događaju priključili instruktori zumbe iz Slavonije, Plesna radionica Ilijane Lončar, plesni aerobik Katarine Milobare-Skeleđić i Show dance Dane Kljaić iz Slavonskoga Broda.

"Kažu da je pokret život, a da je glazba dar s neba. Danas ćemo u našem Grabriku spojiti taj dar s neba i život, zaplesati i lijepo se proveseliti upravo ususret Međunarodnom danu plesa", poručio je gradonačelnik Zdravko Ronko.

Sav prihod s ove manifestacije namijenjen je Udruzi „Hrabro dijete“ koja pomaže djeci oboljeloj od malignih bolesti.

"Jako sam zadovoljna našim prvim javnim nastupom pred Požežanima kao i skupljenim prilogom za „Hrabro dijete“. Prikupili smo 4.000 kuna. Već su nam se javile četiri nove zumbice koje će nam se priključiti na vježbanju", kazala je Sanja Bednaić.