Ljubav & sex

PRELJUB

Isplati li vam se varati ili ipak ne?

Još jedan od popularnih zapadnjačkih trendova koje i žene i muškarci sve više prakticiraju je non exclusive status veze i prijevara. No, ipak nešto od „tradicije“ , barem što se žena tiče, je ostalo, a to je naplaćivanje preljuba.

Nakon prijevare možete zaboraviti na privatnost na fejsu   FOTO:Petar Glebov/PIXSELL
Piše: Republika.eu / Index.hr

Postoje različite klase muškaraca s obzirom na njihovo ponašanje nakon prijevare koju su priznali ili u kojoj su uhvaćeni. Poveći je broj onih koji se kaju – iskreno ili ne – i ne žele ostaviti djevojku kojoj su to napravili, traže oprost. 

A žene? Ne jedna, ne neke, ne većine, nego sve, ukoliko vam odluče oprostiti, definitivno neće zaboraviti, a vi ćete to dobrano platiti. 

Što će vas koštati taj preljub? Bit će vam to definitivno najskuplji izlet na kojem ste bili. 


1. Prestanak privatnosti

Oprost nakon preljuba znači: odricanje telefona na bešumnom, šifre na Fejsu, ne odgovaranja na više od dva poziva, skrivanje i brisanje poruka, samostalnih izlazaka, ne javljanja svaka dva sata i slično.

2. Svađa

Štogod da bio povod neke nove svađe, uvijek ćete se barem jednom vratiti na to kako ste ju prevarili. Kao što smo napisali, to se neće zaboraviti i štogod da ona napravi, ipak si ju ti prevario. 

3. Test 1,2,3

Nikada nećete moći biti opušteni jer je svaka situacija novi test. Morat ćete razmišljati što ćete i kako napraviti i je li vas ona samo testira ili stvarno to nešto misli. 

4. Bez pogovora

Ako ste dosad i uspijevali izbjeći godišnjice, obiteljska okupljanja, odlazak u shopping, na kavu s njenim prijateljicama i slično, od sada možete na to zaboraviti jer ćete joj stalno morati dokazivati da vam je stalo do nje i da biste sve napravili za nju. 

5. Money, money, money

I na kraju, nije najbitnije, ali zasigurno nije neizostavno, prijevaru će osjetiti i vaš džep.