Ljubav & sex

OTKRIJTE PRELJUB

Čak 41% nevjera razotkrivene su preko mobitela

Bez obzira na razlog nevjere i preljuba, pritisak na osobu koja vara, ukoliko to nije „jednokratni izlet“ kad-tad postane prevelik. Nervoza raste, a preljubnik u tom sve većem „ludilu“ počinje ostavljati tragove.

Ilustracija   FOTO:covermagazin.com
Piše: Republika.eu

Donosimo vam neke od znakova koji upućuju na to da vaš partner možda ima nekoga sa strane. Ako postoji kod vas određena sumnja na to, svakako pročitajte i obratite pozornost na ove „detalje“, a ako nemate takvih problema, nije vam na odmet da znate! :)

PROMJENA PONAŠANJA

Prvo je što vas ponuka na razmišljanje da vaš partner ima nekog. Naglo mijenjanje uvriježenih navika ili mišljenja definitivno je znak da se nešto dogodilo. To se može odnositi na mijenjanje izgleda i stila, odnos prema obvezama, različito postavljanje prioriteta, zatim odlazak u teretanu, odlazak u noćni život i slične situacije ako je to nešto što nije tipično za vašeg partnera.

PRELJUBAZAN I PREPAŽLJIV

Iako je uobičajenije da onaj koji želi varati potiče i izaziva svađe kako bi mogao otići dalje, nerijetko je da kako se ne bi otkrio, preljubnik postaje osjećajniji, ljubazniji, pažljiviji prema partneru. Dakle, ako nakon učestalih svađa koje uvijek jednako završe, a bez da ste prije nešto riješili, partner se počne odjednom ponašati totalno suprotno, osjećajno, miroljubivo i slično, jedan je od signala koji ukazuju da je negdje dalje nešto pronašao.

NEDOSTATAK VREMENA

Stalno neimanje vremena za vas zbog poslovnih, školskih i slične obveze ima rok trajanja. Može potrajati tjedan, dva ili maksimalno tri, ali nakon toga se sjetite da su te obveze postojale i prije i pitajte se je li ikad bilo tako da toliko nije imao vremena zbog posla, škole i slično. 

MOBITEL/FACEBOOK/MAIL

Otprilike 41% nevjernih je razotkriveno zbog poruka/poziva na mobitelu, a svakog četvrtog profil na nekoj društvenoj mreži. Jasno je što vam je činiti.

INOVATIVNOST U SPAVAĆOJ SOBI

Neočekivani prijedlozi isprobavanja nečeg novog, specifično u dugim vezama, definitivno pobuđuje razna pitanja - otkud sad takve promjene, pobude "iz ničeg", tim više ako neke od „zahtjeva“ dosad nikada nije spominjao ni izražavao želju za njima. E pa najčešće nije „iz ničeg“, nego da postoji neka pozadina gdje su pronađene te ideje.

 
I svakako nemojte zaboraviti zašto nije dobro varati, tj. isplati li vam se ili ne :D